Tabara ortodoxa romaneasca in Goldendale, Washington

Biserica ortodoxa romana "Sfanta Maria'' din Portland va organiza in perioada 16-22 august, la "Brooks Memorial Park-Environmental Learning Center", situat la 13 mile nord de Goldendale, Washington, in apropierea Manastiri Orthodoxe Grecesti de Maici cu hramul Sf. Ioan Botezatorul, editia cu numarul cinci a taberei ortodoxe romanesti, transmite Romanian Global News, care citeaza lacasul de cult romanesc.

Obiectivul acestei tabere este de a le oferi copiilor sapte zile de recreatie si veselie intr-un cadru natural, invatind despre credinta ortodoxa strabuna, traditii si obiceiuri rominesti, intarind, totodata, legaturile in comunitate. Copii, parinti, bunici sint invitati deopotriva. Un program zilnic variat, cu caracter spritual, educationa si distractiv va fi pregatit dupa modelul de la Vatra Romaneasca.

Parcul ofera de la 40 la 72 de locuri de cazare in 7 cabane de lemn, o sala mare de mese si conferinte, o bucatarie echipata profesional, toalete si dusuri in apropiere. Maximul de participanti este de 104 persoane. 22 de corturi pot fi amplasate in locuri amenajate pentru surplusul de participanti. Parcul dispune de un vast teren amenajat pentru activitati in aer liber.

Inceperea taberei se va face duminica, 16 august, la ora 15:00, iar inchiderea sambata, 22 august, la ora 12:00

Costul pentru un participant este de 150 de dolari pentru un copil dintr-o familie, 130 de dolari pentu fiecare copil daca dintr-o familie participa 2 copii si 100 de dolari pentru fiecare copil daca dintr-o familie participa 3 copii. Adultii care voluntariaza pe toata durata taberei nu platesc. Inscrierile se pot face la bisrerica.

 

Sursa: rgnpress.ro

04 August 2009

Vizualizari: 518

Voteaza:

Tabara ortodoxa romaneasca in Goldendale, Washington 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE