Tribul mistic din Siberia care nu se vede din satelit

  
Misticul si stransa legatura cu divinitatea sunt atu-urile pe care un trib siberian izolat de lume si le asuma de mii de ani. Sunt in numar de 5.759 de suflete si, potrivit dezvaluirilor publicate de ziarul „Pravda” in editia sa electronica, ajung usor la varsta de 100 de ani. Triburi identice au mai fost descoperite in nordul Egiptului.


Stiu exact ziua in care vor muri

Izolata de restul lumii, comunitatea tribala din taigaua siberiana nu-si dezvaluie locatia in care traieste din motive de securitate.

Dar care ar fi motivele pentru care securitatea este mai importanta pentru trib decat recunoasterea unor traditii de mii de ani? Unul dintre motive ar fi ca acestia detin cateva secrete ale vietii de pe Terra, cunosc istoria adevarata si misterele asezarii megalitice de la Stonehenge, ale piramidelor egiptene, dar si cele cu privire la autenticitatea legendei Arcei lui Noe si a Arkaimului (o asezare identica cu celebrul Babylon).
  
Interesant este faptul ca nici unul dintre membrii micutei comunitati nu se imbolnaveste de vreo boala, fiecare serbandu-si prima oara ziua ne nastere abia la implinirea varstei de 100 de ani. Uluitor este ca acestia cunosc foarte bine ziua in care vor muri. 

Unul dintre simbolurile tribului este Elina Davidova, o femeie care s-a nascut pe acest platou montan, foarte bine ascuns. Mai este important de adaugat faptul ca asezarea nu poate fi detectata nici din avion, dar nici din cel mai performant satelit ce survoleaza Pamantul. Considerata un lider incontestabil, Davidova se dovedeste a fi pe langa un foarte priceput conducator si o vestita vindecatoare. Ea este a 7-a si ultima femeie din trib ce a fost inzestrata cu un asemenea har. Bunica Elinei i-a „teleghidat” acesteia talentul de vindecatoare inca pe cand Elina avea doar 3 ani. Cu ajutorul acestei instruiri, femeia-simbol a reusit sa mentina pe linia de plutire sase generatii de oameni. Vindecatoarea poate vedea de ce boala sufera individul, organele bolnave aparand in viziunea ei inrosite. De asemenea, Elina poate vedea perfect daca oamenii mint.

Bunica Elinei a nascut 24 de copii!

  
Elina Davidova a mai dezvaluit ca tribul se ghideaza dupa legile pasarilor in viata de zi cu zi: se trezesc si merg la culcare devreme, in ambele ipostaze acompaniati de trilul exoticelor necuvantatoare. Nu stiu ce e aia curentul electric, se incalzesc cu lemne, iar iarna gatesc mai mult. Vegetarieni convinsi, membrii tribului siberian nu vor sa auda de carne, iar singurele bauturi pe care le au in meniu sunt ceaiurile fierbinti si laptele de capra. Alcoolul nu face casa buna cu locuitorii tribului. Acestia nu se imbata niciodata, considerand ca este pacat.
  
Pentru a supravietui, evident ca oamenii zonei au nevoie si de bani. Cresterea si comercializarea iepurilor si a prepelitelor reprezinta o modalitate de a face rost de bani.
  
Comunitatea se bucura la nasterea fiecarui copil. Fiecare asemenea moment le face pe femei mult mai puternice. Bunica Elinei a adus pe lume 24 de copii, ultimul prunc aducandu-l pe lume la varsta de 63 de ani!
  
Limba pe care cei din trib o vorbesc e destul de ciudata si seamana cu cateva dialecte cunoscute pe planeta. Tribul si-a construit un templu deschis non-stop, unde locuitorii platoului se intalnesc pentru a discuta problemele zilnice.


                                                                                                           Daniel BADEA

 

.

27 Iulie 2005

Vizualizari: 2471

Voteaza:

Tribul mistic din Siberia care nu se vede din satelit 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE