Pelerinaj in Bucuresti

Pelerinaj in Bucuresti Mareste imaginea.

Pelerinaj in Bucuresti
TARIF: 295 LEI
(loc in camera dubla sau tripla)

6 – 8 martie 2015

ZIUA 1: 6 martie 2015

Plecare din Iasi la ora 05.30 de la Palatul Culturii. Prima oprire o vom face la Manastirea Bujoreni pentru a ne inchina la moastele sfintilor din Sinai, Pecerska, Sarov. Continuam pelerinajul nostru in Muntenia cu o oprire la Manastirea Caldarusani, ctitorie de-a lui Matei Basarab. Ulterior facem un popas la Manastirea Pasarea, unde ne inchinam la particele din moastele Sf Pantelimon, Sf Mercurie, Sf Mina. Incheiem aceasta zi de bogatie duhovniceasca cu Manastirea Cernica ce adaposteste moastele Sf Cuv Calinic. Pentru cei ce doresc se poate merge si in cimitirul manastirii, unde sunt inmormantati personalitati ale teologiei romanesti : Dumitru Staniloaiei, Ioan Ianolide, Mitropolitul Gurie, Mitropolitul Tit. Cazare Hotel 3*

ZIUA 2: 7 martie 2015

Mic dejun. Dimineata ne indreptam catre Draganescu, pentru a ne bucura de pictura autentica si absolut speciala a Pr Arsenie Boca. Dupa care, pornim la drum spre Manastirea Ciorogarla, locatie ce se leaga de numele multor personalitati ale secolelor XIX si XX. O ultima oprire o facem in Cimitirul Giulesti, unde se afla mormantul Pr Ilie Lacatusu, preot marturisitor si detinut al inchisorilor comuniste, ce a fost descoperit in anul 1998 ca fiind cu trupul neputrezit, plin de buna mireasma, si flexibil spre a fi imbracat cu straiele preotesti. Cazare Hotel 3* .

ZIUA 3 : 8 martie 2015

Asistam la Sf Liturghie in Catedrala Patriarhala, unde se afla moastele Sf Cuv Dimitrie Basarbov. Intram pentru scurt timp si la Manstirea Antim, ctitorie a Sf Antim Ivireanul si cunoscut focar al miscarii isihaste Rugul Aprins, al carui reprezentant de seama a fost vrednicul de pomenire Pr Sofian Boghiu. Dupa un scurt popas la Manastirea Ghighiu, spre a ne inchina la Icoana Facatoare de minuni a maicii Domnului, ne indreptam catre casa cu scurte opriri pe traseul celor 400 km.

Nota:
Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.

Tariful este stabilit pentru un număr minim de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat .

Categoria hotelurilor este cea atribuită în Romania.

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptie; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre pelerin direct la receptie , asistat de insotitorul de grup.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, frigider, seif, etc); solicitati receptionerului in momentul cazarii informatii asupra acestor aspecte.

Agentia este exonerata pentru neindeplinirea partiala/totala a programului datorata situatiilor sociale, naturale, cazurile de forta majora, etc

Prezentul document constituie parte din contract.

Servicii incluse:
- transport cu autocar clasificat 3* cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video ;
- 2 nopti cazare in hotel/pensiune de 3*;
- un mic dejun
- insotitor de grup din partea agentiei;
- preot , lider spiritual de pelerinaj.

Servicii neincluse:
- mesele ;
- intrarile la obiective ;
- alte cheltuieli ce nu sunt mentionate la Servicii incluse

AGENTIA DE PELERINAJ
SC Samaria Turism SRL
CUI 22404549
Iasi , str Arcu nr 1, Bloc Tarom, parter

Tel/fax:0232226350
Mobil:0729.849.665

www.agentia-de-pelerinaj.ro
info@agentia-de-pelerinaj.ro

28 Ianuarie 2015

Vizualizari: 1274

Voteaza:

Pelerinaj in Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE