Masa festiva de sarbatori: care e tinuta potrivita pentru barbati?

Masa festiva de sarbatori: care e tinuta potrivita pentru barbati? Mareste imaginea.

Masa de Craciun este un moment fastuos si plin de insemnatate spirituala in traditia ortodoxa, dar si un prilej pentru domni sa-si expuna cele mai elegante si festive haine din garderoba. Sarbatorile de iarna nu trebuie incununate doar cu bucate din belsug, ci si cu tinute speciale, care sa ilustreze respectul si bucuria de a sarbatori Nasterea Domnului. Rever te ajuta sa gasesti cea mai potrivita tinuta barbateasca pentru masa festiva de sarbatori!

Costumul de ceremonie este cel mai potrivit tip de tinuta pentru o astfel de ocazie, insa exista si alte solutii vestimentare pentru masa festiva servita in compania celor dragi.

Costumul elegant pentru masa la restaurant

Rever.ro iti ofera sansa de a-ti crea o tinuta perfect adaptata evenimentului la care participi, dar si stilului tau vestimentar cu o colectie bogata de costume de ceremonie, pe care ti le face pe comanda.

Una dintre cele mai simple optiuni este costumul clasic Black Tie. Nu iese niciodata din tendinte si ofera accentul de eleganta si rafinament de care are nevoie tinuta pentru un astfel de eveniment. Asortat cu un papion elegant si cu o camasa alba, pe care le regasesti tot in catalogul Rever.ro, poti crea o tinuta eleganta si rafinata, cu care sa surprinzi spiritul fastuos al acestei sarbatori.

Tinuta casual pentru masa in familie

In cazul in care nu esti adeptul tinutelor elegante si cu atat mai putin al costumelor, poti opta si pentru o tinuta casual, dar moderna si totodata usor eleganta. Poti combina pereche de pantaloni comozi si o camasa alba simpla, asortata cu pantofi casual si un sacou confortabil, de zi. Cum rosul este culoarea vedeta in perioada sarbatorilor, poti scoate oricand tinuta din anonimat cu ajutorul unui sacou in aceasta nuanta, care-ti ofera accentul festiv de care ai nevoie, chiar si intr-o tinuta casual.

 

Si, pentru ca suntem in luna cadourilor, Rever.ro, magazinul care are grija sa fii mereu un barbat “la patru ace”, in orice situatie, iti daruieste o reducere de 20% pentru orice comanda facuta in decembrie.
 

09 Decembrie 2013

Vizualizari: 3015

Voteaza:

Masa festiva de sarbatori: care e tinuta potrivita pentru barbati? 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE