Maslinul si vita-de-vie - sanatate curata

Maslinul si vita-de-vie - sanatate curata Mareste imaginea.

Maslinul

Alaturi de paine si de vin, uleiul de masline este binecuvantat de Dumnezeu in Vechiul testament, porumbelu cu crenguta de maslin in cioc il anunta pe Noe ca potopul s-a sfirsit si se asterne pacea in lume.

Este bine va uleiul de masline sa nu ne lipseasca din nici o salata, uleiul de masline ne protejeaza inima, ne ajuta pe cei suferinzi cu stomacul, este un bun pansament pentru cei afectati de ulcer. La fel este un adjuvant si pentru bolnavi de diabet zaharat.

Daca se iau regulat 2-3 lingurite de ulei extravirgin de masline si se vor vedea rezultatele negresit. Nu este greu de facut este un picut mai scump intradevar dar pentru sanatate sacrificiul nu este prea mare si rezultatele se vor vedea negresit.

La fel de bun este si pentru fata incercati sa va ungeti cu putin ulei de masline fata in locul cremei si fata va fi mult mai catifelata.

Tot ce este venit de la Dumnezeu de la Mama Natura inseamna sanatate.

Vita de vie

Vita de vie este tot la fel de miraculoasa si tot o planta Biblica este. Noe a fost primul om care a cultivat-o.

Rodul vitei de vie este sangele vieti cu care mantuitorul Iisus i-a impartasit pe ucenici lui Frunzele vitei de vie cit sunt de bune primavara la facutul sarmalutelor, si ele repezinta o sursa de sanatate pentru organism. Ceaiul preparat din frunze de vie este bun pentru migrene. Daca ai stat prea mult in soare sau te-ai ars daca pui frunze de vie si te vei vindeca. La fel si pentru frumusete se foloseste apa de vie, este o lotiune obtinuta din seva mladitelor de vie care sunt taiate primavara. Te speli cu aceasta apa si fata ta va avea mai putine riduri.

Marioara Mihele

Despre autor

Marioara Mihele Marioara Mihele

Colaborator
24 articole postate
Publica din 22 Mai 2010

01 August 2012

Vizualizari: 3018

Voteaza:

Maslinul si vita-de-vie - sanatate curata 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE