Chiftele cu ciuperci

Chiftele cu ciuperci Mareste imaginea.

Ingrediente pentru chiftele cu ciuperci: 15 ciuperci mai mari; 2 felii de paine; 2 cepe; 4 catei de usturoi; 1 frunza dafin, oregano, 3 linguri faina, 3 linguri orez, piper, sare, cimbru, ulei

Mod de preparare: Fierbem orezul in apa sarata vreme de 20 minute. Curatam ciupercile si le fierbem 10 minute impreuna cu cateva boabe de piper, sare, oregano si 1 frunza de dafin. Dupa ce le-am scurs de apa, le tocam marunt. Adaugam peste ele ceapa si usturoiul tocate, orezul si le pasam cu blenderul. Adaugam feliile de paine inmuiate in apa si stoarse, faina si condimentam dupa gust cu piper, sare si cimbru.

Omogenizam compozitia, formam chiftelele, le dam prin faina si le prajim in ulei incins. Nu faceti chiftelele prea mari, pentru a nu ramane necoapte la mijloc. Dupa ce s-au rumenit, le scoatem pe servetele absorbante pentru a elimina excesul de ulei. Se pot servi cu hrean.
 

.

26 Martie 2012

Vizualizari: 73502

Voteaza:

5.00 / 5 din 3 voturi.

Comentarii (1)

  • carmina Postat la 2012-04-04 23:55

    Foarte bune sunt chiftelutele; eu insa am mai adaugat in compozitie un cartof crud, ras pe razatoarea mica pentru a iesi mai pufoase. Reci, sunt mult mai bune.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post