Bilute de ciocolata amaruie

Bilute de ciocolata amaruie Mareste imaginea.

Ingrediente:

150 g ciocolata amaruie
2 linguri sirop de zahar sau miere
2 linguri de cacao
100 g margarina
1/2 coaja de portocala rasa (eventual tinuta in prealabil in zahar si coniac)
200 g biscuiti
stafide sau fructe confiate taiate bucatele sau visine din visinata, nuci, alune.

Mod de preparare:

Se pune pe foc mic si se amesteca: ciocolata rupta bucatele, siropul (mierea), cacao si margarina. Se mai adauga coaja de portocale, stafidele sau fructele confiate si biscuitii sfaramati, nucile sau alunele preferate. Dupa ce se racoreste putin, se modeleaza in forma rotunda si se tavalesc prin cacao, fulgi de cocos, nuca macinata sau fulgi de ciocolata. Cand am posibilitatea, pun in mijloc si cate o visina din visinata. Le asez pe o farfurie, una langa alta si le las in congelator cca 30 minute dupa care pot fi lasate si in frigider, la temperatura obisnuita.

Carmina

Despre autor

camelia  carmen camelia carmen

Colaborator
9 articole postate
Publica din 07 Martie 2011

10 Martie 2011

Vizualizari: 7747

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Comentarii (1)

  • Maria IevaPostat la 2011-03-11 07:18

    pai daca e cu coniac cum sa mai fie de post?

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post