
Adrian
Timp preparare: 15 minute
Timp de gatit: 40 minute
Durata totala: 55 minute
Portii: 3
E momentul sa cumperi gulii si sa le umpli cu orez. E o adevarata bucurie sa le mananci potrivit acestei retete.
- 10 gulii
- 100 g orez
- 1 ceapa
- 2 linguri de ulei
- 4 linguri de bullion
- 1 lingurita de pesmet sau de gris
- 1 legatura de marar
- sare
- piper
Guliile se curata de coaja, se scobesc in interior. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei, se adauga orezul, 2 cani de apa si se lasa la fiert. Cand orezul este fiert, se adauga o lingura de bullion, o lingurita de pesmet sau de gris, mararul tocat marunt si se potriveste de sare si piper. Guliile se umplu cu orezul, se asaza intr-o tava si se adauga restul de bullion diluat cu o ceasca de apa. Se lasa la cuptor pana se inmoaie guliile. In umplutura se poate adauga si soia. Reteta preluata din volumul "Mancaruri de post", Editura Sophia
-
Despre post
Publicat in : Editoriale -
Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor
Publicat in : Retete de post -
Supa de morcov
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de spanac
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de varza
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.