Reteta de post - Mere din aluat

Reteta de post - Mere din aluat Mareste imaginea.

Ingrediente: 250 gr faina; 2 gr sare; 25 gr zahar; 30 gr margarina vegetala; 5 gr drojdie; 120 gr apa calduta; 12 gr lapte soia.

Umplutura de mere: 1 mar; 2 linguri de zahar; 50 gr stafide; 1 lingura lamaie; scortisoara.

Mod de preparare: Merele sunt taiate si amestecate cu zaharul si lamaia; sunt lasate la cuptorul cu microunde 5 minute. Dupa ce s-au racit, adaugam stafidele si scortisoara.

Impartim aluatul si adaugam din compozitia de mere. Adunam capetele aluatului intins si formam mingiute. Ele sunt puse cu partea adunata in jos. Le lasam timp de 40 minute, pana isi dubleaza volumul.

Le ungem cu ulei, adaugam un stiks in mijloc si decoram cu feliute de migdale. Le lasam la cuptor 15 minute, la 180 grade.
 

17 Februarie 2010

Vizualizari: 15269

Voteaza:

Reteta de post - Mere din aluat 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post