
pastry-workshop.ro
Portii: 8
Chiar daca suntem in post, asta nu inseamna ca trebuie sa uitam de dulciuri. Iata o reteta speciala pentru aceasta perioada, care poate fi preparata usor si care in mod sigur va aduce bucurie tuturor.
- Blat - 420 gr faina
- 200 gr indulcitor Green Sugar
- 40 gr cacao neagra
- 2 lingurite
- bicarbonat
- 1 lingurita praf de copt
- ½ lingurita sare
- 150 ml ulei vegetal
- 1 lingurita extract de vanilie
- 1 lingurita zeama de lamaie
- 480 ml apa calda (sau cafea) Crema - 400 ml lapte de cocos
- 30 gr indulcitor Green Sugar
- 280 gr ciocolata neagra (de post)
- 1 praf de sare
- 1 lingurita cacao pudra Glazura - 70 gr ciocolata neagra tocata 2 lingurite ulei de cocos (sau alt ulei vegetal
- dar nu de masline)
Blat Preincalziti cuptorul la 170C si tapetati doua tavi cu hartie de copt – 18 cm diametru.
-
Corabioare
Publicat in : Retete prajituri -
Strudel cu pere
Publicat in : Retete prajituri -
Gutui coapte cu nuci si stafide
Publicat in : Retete prajituri -
Covrigei sarati
Publicat in : Retete prajituri -
Rulada de biscuiti
Publicat in : Retete prajituri
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.