Vitamina b17 protejeaza impotriva celor mai grave afectiuni

Vitamina b17 protejeaza impotriva celor mai grave afectiuni Mareste imaginea.

Articol sponsorizat

Aproximativ 39,6 % din pouplatia Globului ar putea fi diagnosticata cu boli necrutatoare, la un anumit moment dat al vietii, spun statisticile publicate de Institutul National de Cancer din Statele Unite ale Americii. In tara noastra, riscul unei persoane de a face boli necrutatoare inainte de varsta de 75 de ani este de 23%, potrivit Asociatiei Bolnavilor de Cancer.

Pentru prevenirea acestei afectiuni, este importanta adoptarea unui stil de viata sanatos, odihna suficienta, combaterea stresului si miscare. De asemenea, consumul unor alimente bogate in anumite substante nutritive poate contribui la scaderea riscului de imbolnavire.

In cazul persoanelor care s-au imbolnavit de aceasta afectiune, trebuie urmat tratamentul recomandat de medic. De ajutor poate sa fie si terapia alternativa. Unul dintre suplimentele naturale recomandate este Onconovical cu vitamina B17.

Onconovical este un produs 100% natural, obtinut din plante pe care medicina traditionala chineza le-a folosit din cele mai vechi timpuri atat pentru protectia impotriva unor anumite tipuri de boli grave, cat si pentru tratarea inflamatiilor din corp, a arsurilor, dar si pentru imbunatatirea starii generale de sanatate. Suplimentul este util nu numai pentru pacientii cu boli celulare, chiar si in cele mai complicate situatii, pentru prevenirea acestei maladii, ci si in cazul altor probleme de sanatate.

Simptomele care pot fi ameliorate cu ajutorul Onconovical

Durerile: produsul amelioreaza durerea care apare in orice zona a corpului, oferind o senzatie de bine;
Noduli: ajuta in tratamentul nodulilor care sunt, de cele mai multe ori, mobili si durerosi;
Dezechilibre hormonale: suplimentul este util in infertilitate, in cazul glandelor inflamate;
Adjuvant in reglarea glicemiei: este binecunoscut faptul ca glicemia ridicata este un factor al aparitiei diabetului zaharat;

Onconovical poate fi administrat si pentru imbunatatirea sistemului imunitar si nu are efecte secundare cunoscute. Are, de asemenea, puterea de a ajuta la detoxificare, toxinele din organism fiind un factor de imbolnavire pentru un numar mare de afectiuni. Este importanta eliminarea toxinelor mai ales din ficat, organul al carui rol este si de a neutraliza si de a elimina substantele daunatoare din corpul uman. Nu numai ficatul, ci si pielea, plamanii, rinichii si tractul gastro-intestinal sunt organele responsabile de procesul de detoxifiere.

Imbunatateste circulatia sangvina, ceea ce inseamna ca astfel se reduce riscul de formare a cheagurilor care pot duce la infarct miocardic si accident vascular cerebral. Un alt rol benefic il are in scaderea gradului de risc pentru aparitia maladiei Alzheimer.

Cum functioneaza Onconovical

Produsul are in compozitie vitamina B17, cunoscuta si sub denumirea de amigdalina. Exista studii care sustin ca amigdalina, care se extrage in special din samburii de caisa, dar si din cei de prune ori de mere, este cea care ajuta in terapia contra bolilor grave. Are proprietati antitumorale. La amigdalina continuta de Onconovical se adauga si extracte de usturoi, vasc, orz verde si ciuperci reishi, toate cu proprietati de protectie impotriva celulelor haotice.

Datorita acestor componente, suplimentul natural sporeste capacitatea organismului de a reduce complicatiile rezultate din cauza terapiilor conventionale in cazul afectiunilor celulare, controleaza evolutia bolii, creste toleranta fata de chimioterapie sau radioterapie.

Rolul principal al acestui produs este echilibrarea intregului sistem energetic celular al corpului. Onconovical se recomanda impreuna cu Alimentatia Anticancer, carte ce este disponibila in toate farmaciile Catena din tara.

Mai multe informatii si comenzi pe www.onconovical.ro sau la TEL. 0723.269.701
 

Pe aceeaşi temă

08 Martie 2019

Vizualizari: 1280

Voteaza:

Vitamina b17 protejeaza impotriva celor mai grave afectiuni 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE