Uleiul din ficat de Cod pentru toate varstele

Uleiul din ficat de Cod pentru toate varstele Mareste imaginea.

Uleiul de ficat de cod este considerat un adevarat dar al naturii pentru locuitorii zonelor arctice si sub-arctice. Istoria uleiului de ficat de cod incepe in anul 1854, cand farmacistul norvegian Peter Joachim Möller, observand ca locuitorii Coastei de Vest a Norvegiei se imbolnaveau foarte rar si traiau foarte mult, a concluzionat ca acest lucru se datoreaza consumului frecvent de ulei de ficat de cod si, astfel, a pus bazele productiei moderne de ulei de ficat de cod.

Ficatul codului este unul din cele mai bogate surse de Omega-3, Uleiul de ficat de cod avand beneficii exceptionale pentru sanatate. Acizii grasi nesaturati Omega 3 sunt implicati in metabolismul grasimilor si cu rol cheie in transportul tuturor nutrientilor in organism.

Organismul uman nu are capacitatea de a produce acizii grasi nesaturati si, prin urmare, este necesar aportul lor prin intermediul alimentatiei sau suplimentelor alimentare de calitate, obtinute din materii prime superioare.

Omega-3 din ficat de cod este o sursa importanta de DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapetaenoic) – cei mai importanti acizi grasi din familia Omega-3. Supranumite si “grasimile inteligentei” sau “caramizile creierului” – DHA si EPA – contribuie la formarea creierului si la imbunatatirea functiilor cognitive, functionarea normala a inimii si la mentinerea vederii normale.

Acizii Omega-3 contribuie la buna dezvoltare si la mentinerea sanatatii sistemului nervos central si a ochilor. Acestia se gasesc in membranele fiecarei celule din corp si in vasele de sange, avand beneficii directe asupra inimii, in procesele inflamatorii si reactiile alergice.

Acizii grasi Omega-3 sunt foarte importanti pentru buna functionare a organismului de-a lungul intregii vieti, de la momentul conceptiei, cu rol principal in dezvoltarea creierului la fat si in mentinerea sanatatii creierului adult. Administrarea de ulei de ficat de cod in timpul sarcinii si alaptarii favorizeaza dezvoltarea mentala ulterioara a copilului.

Omega 3- Ulei din ficat de Cod

Omega 3 Ulei din Ficat de Cod 1002 mg de la Cosmo Pharm® este un supliment de exceptie ce functioneaza in: ameliorarea afectiunilor cardio-vasculare, de natura infectioasa, scaderea colesterolului, ameliorarea durerilor articulare si menstruale, contribuie la mentinerea frumusetii parului si pielii si a unei stari mentale bune.

Beneficii
• Curata depozitele de grasimi de pe vasele sangvine, creste elasticitatea lor si fluxul sangvin.
• Scade colesterolul si trigliceridele (creste HDL colesterolul “bun" si scade LDL colesterolul “rau").
• Protejeaza aparatul cardiovascular si controleaza tensiunea arteriala.
• Imbunatateste activitatea sistemului nervos, pastreaza concentratia de fosfolipide din membrana neuronilor.
• Imbunatateste atentia, concentrarea, puterea de memorare, reduce riscul depresiilor.
• Stimuleaza productia de lichid sinovial si colagenul din articulatii.
• Reduce inflamatiile si durerile articulare.

In plus, pe langa DHA si EPA, Omega 3 Ulei din Ficat de Cod 1002 mg contine si vitaminele D si A, esentiale in mentinerea sanatatii organismului uman. Vitamina A este un bun antioxidant ce contribuie la mentinerea vederii normale si a sanatatii pielii. Vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, functionarea normala a sistemului muscular si imunitar.

COSMO PHARM® iti aduce Sanatate din natura®!

15 Februarie 2019

Vizualizari: 2348

Voteaza:

Uleiul din ficat de Cod pentru toate varstele 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

ulei din ficat de cod

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE