Cantina sociala Bistrita are nevoie de sustinere

Cantina Sociala „Sfanta Filofteia” din Bistrita proiect realizat de Asociatia „Filantropia Ortodoxa” filiala Bistrita, la initiativa si cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, are nevoie de sustinere.

In cadrul cantinei servesc zilnic masa de pranz peste 70 de persoane nevoiase din oras. Programul de funcţionare este de luni-vineri intre orele 9.

00-16.00, iar meniul se prepara in funcţie de stocul de alimente disponibil.

Potrivit coordonatorului proiectului, Parintele Marius Pintican, beneficiarii sunt selectati in urma unei anchete sociale si la recomandarea preotilor parohi de pe raza municipiului. Pentru buna desfasurare si pentru a ajuta cat mai multe persoane nevoiase, cantina are nevoie de sustinerea credinciosilor. „Pentru sustinerea si derularea acestui proiect, in numele lui Iisus Hristos, facem apel catre toti oamenii de bine care doresc si pot sa contribuie cu produse alimentare sau financiare la sediul asociatiei din Piata Unirii nr. 9. In acelasi timp, familiile celor adormiti intru Domnul care doresc sa ofere o mangaiere pentru sufletele celor plecati in vesnicie o pot face prin cantina noastra oferind alimente pentru pregatirea mesei sau bani pentru cumpararea celor necesare pregatirii acesteia. De asemenea pentru donatii si sponsorizari se elibereaza chitante, facturi si contracte de sponsorizare”, a declarat Parintele Marius Pintican.

Cantina Sociala „Sfanta Filofteia” din Bistrita a fost inaugurata pe 25 februarie anul acesta, in prezenta ierarhilor Arhiepiscopiei Clujului.

Autor: Andreea Pagleşan
Sursa: radiorenasterea.ro

.

11 Iulie 2014

Vizualizari: 383

Voteaza:

Cantina sociala Bistrita are nevoie de sustinere 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Cantina sociala Bistrita

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE