Manastirea Radu Voda isi cinsteste sfantul ocrotitor

Manastirea Radu Voda isi cinsteste sfantul ocrotitor Mareste imaginea.

Astazi, dupa Sfanta Liturghie savarsita in cinstea Arhanghelilor Mihail si Gavriil, racla cu o parte din moastele Sfantului Nectarie Vindecatorul a fost scoasa, in procesiune, fiind apoi asezata in pridvorul bisericii, spre inchinare.

La orele 18.00, Seara de Priveghere incepe cu savarsirea slujbei Vecerniei Mari cu Litie apoi Utrenia si citirea acatistelor pana noaptea tarziu, timp in care credinciosii se pot inchina la moastele sfantului, racla ramanand afara peste noapte.

Dimineata, Slujba incepe la ora 8.30 cu citirea Ceasurilor si Acatistul Sfantului Nectarie.



La Sfanta Liturghie, care va incepe la orele 10.00, vor sluji Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist insotit de Prea Sfintitul Varsanufie Prahoveanul, Episcop Vicar al Sfintei Arhiepiscopii a Bucurestilor, P. Cuv. Protos. Nectarie staretul manastirii Radu Voda,  soborul preotilor manastirii, preoti profesori de la Seminarul Teologic, alti invitati.

Tuturor credinciosilor care au o mare evlavie pentru Sfantul Nectarie - acest mare sfant facator de minuni - si i se inchina cu sinceritate si credinta, le dorim ca rugaciunile adresate sfantului sa fie bineprimite si sa se reverse asupra lor binecuvantarea sfintelor sale moaste.

Ieromonah Policarp, Manastirea Radu Voda

 

.

08 Noiembrie 2006

Vizualizari: 4448

Voteaza:

Manastirea Radu Voda isi cinsteste sfantul ocrotitor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE