Moment aniversar la Episcopia Sverinului si Strehaiei


Moment aniversar la Episcopia Sverinului si Strehaiei

In data de 7 februarie se implinesc 3 ani de la lansarea unei publicatii de spiritualitate crestin-ortodoxa a Episcopiei Severinului si Strehaiei.  Este vorba de revista cu aparitie lunara "DIDAHIA PENTRU COPII SI PARINTI" tiparita la Editura "Didahia Severin" a Episcopiei Severinului si Strehaiei.

Revista "DIDAHIA PENTRU COPII SI PARINTI" se adreseaza in special copiilor, dar si parintilor. In paginile sale cei mici sunt incantati sa gaseasca invatatura crestina transpusa pe intelesul lor. Nu lipsesc rugaciuni, poezii, povestiri religioase, etc.

In viata de zi cu zi, cea mai mare grija a parintilor, a nasilor, a profesorilor de religie, precum si a preotilor ca pastori de suflete, se cuvine sa fie aceea de a aduce si cultiva in sufletele copiilor dragostea de Dumnezeu. In nevinovatia lor, copiii recepteaza cel mai bine invatatura de credinta. Prin randurile acestei reviste se vine astfel, in sprijinul atat al copiilor, cat si al parintilor sau educatorilor lor.

Crescand aproape de Dumnezeu, copiii sunt cei care aduc bucurie parintilor, Bisericii si neamului. Si Mantuitorul Iisus Hristos i-a avut in vedere pe copii cand, luand un prunc in brate a spus multimilor ce - L urmau cuvintele: "Lasati copiii si nu-i opriti sa vina la Mine, caci a unora ca acestia este imparatia cerurilor" ( Matei 19, 14).

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

06 Februarie 2009

Vizualizari: 451

Voteaza:

Moment aniversar la Episcopia Sverinului si Strehaiei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE