Peste 1500 de locuitori ai sectorului 3 vor primi cadouri de Paste


Cu prilejul sfintelor sarbatori de Paste, Primaria Sectorului 3-Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a organizat o serie de evenimente menite sa aduca bucurie si celor mai putin rasfatati de soarta.

* Miercuri, 19 aprilie a.c., la Centrul de zi „Mihai Botez” din str. Rm.

Sarat nr.1 are loc, incepnd cu orele 11, un spectacol de muzica populara la care sunt invitati cca 500 de pensionari din sectorul 3. La final, oaspetii - varstnici cu o situatie familiala precara, beneficiari ai programului desustinere desfasurat de Primaria Sectorului 3 vor primi pachete continnd cozonac, oua rosii, mezeluri, fructe si dulciuri.

* Primaria sectorului 3 va acorda sustinere financiara unui numar de 108 persoane cu venituri mici. Ajutoarele vor fi cuprinse intre 200 RON si 400 RON.

* Prin grija Primariei Sectorului 3, de Pasti, 570 de veterani si vaduve ale veteranilor de razboi vor beneficia de cadouri (produse alimentare si dulciuri).

* N-au fost uitati nici cei 450 de copii din centrele de plasament pentru care Primaria Sectorului 3 a pregatit cadouri adecvate constand in dulciuri si fructe.

Informatia.ro

.

19 Aprilie 2006

Vizualizari: 1866

Voteaza:

Peste 1500 de locuitori ai sectorului 3 vor primi cadouri de Paste 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE