Procesiune cu moastele Sfintilor Parinti Ioachim si Ana in Arhiepiscopia Dunarii de Jos

Cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, la invitatia Inaltpreasfintitului Parinte Casian, Arhiepiscopul Dunarii de Jos, in perioada 25-27 august a.c. in Arhiepiscopia Dunarii de Jos vor fi aduse o particica din lemnul Sfintei Cruci si moastele Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, de catre o delegatie a Bisericii Ortodoxe din Cipru, condusa de Inaltpreasfintitul Parinte Mitropolit Isaia de Tamassos si Orinis.Primirea raclelor cu sfintele odoare si a delegatiei cipriote in Eparhia Dunarii de Jos, se va face la Catedrala "Nasterea Domnului” din Braila, duminica, 25 august a.c., in jurul orei 1800.

Luni, 26 august a.c. sfintele odoare vor fi duse si asezate spre inchinare in biserica "Sfanta Ana” din municipiul Galati, unde vor ramane pana pe data de 27 august a.c.

In perioada mentionata, binecredinciosii crestini sunt asteptati atat la momentul primirii delegatiei, cat si la slujbele speciale oficiate in bisericile mentionate si la venerarea Sfintelor Relicve.

Biroul de Presa al Arhiepiscopiei Dunarii de Jos

.
Pe aceeaşi temă

26 August 2013

Vizualizari: 472

Voteaza:

Procesiune cu moastele Sfintilor Parinti Ioachim si Ana in Arhiepiscopia Dunarii de Jos 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE