Seara duhovniceasca dedicata Parintelui Teofil Paraian la Cugir

Marti, 22 martie, la Casa de Cultura din Cugir va avea loc o seara duhovniceasca inchinata Parintelui Arhimandrit Teofil Paraian. Intalnirea este organizata de Asociatia Prologos si Casa de Cultura din Cugir de la ora 18.00. Invitatul acestei seri duhovnicesti este Parintele Sabin Voda care va vorbi despre cateva “Repere pentru o viata duhovniceasca recomandate de Parintele Teofil” .

Seara inchinata Parintelui Teofil Paraian va fi intregita si de vizionarea a doua inregistrari video cu Parintele Teofil, unul fiind un fragment dintr-o conferinta sustinuta la Alba Iulia.

La finalul conferintei va avea loc si lansarea cartii „Pasi pe calea duhovniceasca” a Parintelui Arhimandrit Teofil Paraian, aparuta la Editura „Reintregirea” a Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane de Alba Iulia”, carte care cuprinde 12 interviuri realizate de parintele Sabin Voda, redactor la Radio Reintregirea din Alba Iulia, un studiu introductiv despre spiritualitatea si invatatura Parintelui Teofil si are atasat un CD in format mp3 cu 12 ore de inregistrari.

Sursa: Radio Reintregirea
 

.

22 Martie 2011

Vizualizari: 587

Voteaza:

Seara duhovniceasca dedicata Parintelui Teofil Paraian la Cugir 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE