Spectacolul cultural-artistic Sfantul Nicolae in mijlocul copiilor, la Palatul Patriarhiei

Sectorul Invatamant si activitati cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucurestilor, cu Inalta binecuvantare a Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, organizeaza Spectacolul cultural-artistic Sfantul Nicolae in mijlocul copiilor, editia a V-a, In Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, In ziua de joi, 05 decembrie 2013, orele 17.00.

Scopul spectacolului este promovarea sarbatorilor religioase, cultivarea dragostei fata de sfinti si educarea elevilor in sensul respectarii valorilor traditionale si a afirmarii propriei identitati religioase, culturale si nationale.

Editia de anul acesta promoveaza colaborarea dintre preotii parohi din Bucuresti si profesorii de Religie, dintre Biserica si scoala.

Spectacolul se va desfasura pe doua sectiuni si va cuprinde trei mini-concerte de colinde si trei mini-scenete.

In perioada 25-29 noiembrie 2013, va avea loc o selectie la nivelul protopopiatelor capitalei la care se pot inscrie parohiile Impreuna cu una din scolile de pe teritoriul lor canonic. La finalul selectiei, se vor desemna cele doua parohii care vor reprezenta fiecare protopopiat in parte.

Rezultatele asteptate sunt reprezentate in primul rand de bucuria de a transmite o marturie despre credinta stramoseasca pe care o impartasim si despre traditiile noastre populare.

Spectacolul este organizat in colaborare cu Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti, Protopopiatele I, II si III Capitala, Centrul de Conferinte - Palatul Patriarhiei, Centrul de Presa Basilica.

Sursa: basilica.ro

Pe aceeaşi temă

04 Decembrie 2013

Vizualizari: 599

Voteaza:

Spectacolul cultural-artistic Sfantul Nicolae in mijlocul copiilor, la Palatul Patriarhiei 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

sfantul nicolae colinde

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE