Mesajul IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, cu prilejul zilei internationale a femeii


Binecuvantare de 8 martie

Cu prilejul zilei internationale a femeii, adresam calde felicitari si alese binecuvantari tuturor femeilor, si indeosebi femeilor credincioase din Mitropolia Moldovei si Bucovinei. Rugam pe Sfnta Treime, pe Maica Domnului si pe toate sfintele femei din calendarul Bisericii sa daruiasca tuturor femeilor de azi bucuria sfnta de a intelege ct de mult iubeste si pretuieste Dumnezeu demnitatea si vocatia femeii in taina vietii si a mntuirii lumii prin Iisus Hristos.

Binecuvantarea femeii se vede mai ales in binecuvantarea Maicii Domnului si in faptul insusi ca Biserica lui Hristos este deodata numita Mireasa a lui Dumnezeu si Maica a credinciosilor. Daca cinstim, aparam si promovam azi demnitatea femeii, cinstim totodata demnitatea tuturor oamenilor, pentru ca toti oamenii sunt nascuti din femeie.

Bunul Dumnezeu sa daruiasca tuturor femeilor sanatate si fericire, pace si bucurie, precum si ajutor mult in toata fapta cea buna si frumoasa pe care o savarsesc in cultivarea, ocrotirea si sfintirea vietii, in folosul familiei, al societatii de azi si al umanitatii de maine!

DANIEL,
Mitropolitul Moldovei si Bucovinei

09 Martie 2006

Vizualizari: 1642

Voteaza:

Mesajul IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, cu prilejul zilei internationale a femeii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE