96 de preoti instruiti in prevenirea HIV-SIDA si a violentei in familie

 

In perioada 20-22 februarie a.c. la Casa Universitarilor din Craiova se desfasoara doua cursuri de formare in domeniile: prevenire HIV/SIDA si prevenirea si combaterea violentei in familie, la care participa un grup de 12 preoti din protoieriile: Craiova Municipiu, Craiova Sud si Craiova Nord.


In urma celor doua sesiuni de formare, participantii vor fi instruiti cu privire la modalitatile de implicare a membrilor comunitatii in prevenirea si combaterea celor doua flagele.

Cele doua cursuri reprezinta finalizarea perioadei de instruire din cadrul proiectului "Consolidarea initiativelor comunitare de prevenire a HIV/SIDA si a violentei in familie, in Romania", implementat in judetul Dolj de Arhiepiscopia Craiovei si Organizatia Internationala pentru Caritate Crestin Ortodoxa (IOCC), filiala din Romania.



In cadrul acestui proiect, in perioada iunie 2006-februarie 2007, au fost instruiti in domeniile: Dezvoltare Comunitara, Prevenire HIV/SIDA, Prevenire Violenta in Familie, un numar de 96 de preoti din judetul Dolj.

Finantarea proiectului se va incheia la data de 30 aprilie a.c., data pana la care echipa priectului isi propune sa acorde asitenta tehnica mai multor Comitete Filantropice, in vederea consolidarii acestora ca structuri de suport comunitar.

De asemenea, in luna martie, membrii Comitetelor Filantopice selectate in programul de asistenta tehnica, vor participa la un curs de formare in domeniul strangerii de fonduri.Dupa incheierea perioadei de finantare, Arhiepiscopia Craiovei va asigura sustenabilitatea activitatilor proiectului.

Persoana de contact: Marian Tudorica-Coordonator Comunitar
Tel: 0741.011.316

 

 

.

21 Februarie 2007

Vizualizari: 2538

Voteaza:

96 de preoti instruiti in prevenirea HIV-SIDA si a violentei in familie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE