Hristos impartasit copiilor

 

 

Astazi, 24 noiembrie 2006, incepand cu ora 13.00, in sala de festivitati a Arhiepiscopiei Craiovei va avea loc lansarea oficiala a proiectului "Hristos impartasit copiilor", in Arhiepiscopia Craiovei. Actiunea va fi onorata de prezenta IPS Teofan, Mitropolitul Olteniei, a d-nei Anita Delhaas, director national World Vision si a parintelui diacon Mihai Pavel, director pentru dezvoltare World Vision Romania si initiator al proiectului. Vor participa de asemenea responsabili din domeniile catehetic si pentru tineret, social, invatamant si cultural din cadrul Arhiepiscopiei Craiovei, protoierei si preoti din cuprinsul eparhiei.

Proiectul "Hristos impartasit copiilor" se va derula in parteneriat cu organizatia World Vision Romania si isi propune sa aduca Cuvantul lui Dumnezeu mai aproape de inima copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 17 ani.

In acest scop va fi pus la dispozitia preotilor si catehetilor un set de instrumente catehetice (ghiduri) de care au nevoie pentru a transmite copiilor invataturile biblice si a-i ajuta astfel sa atinga maturitatea intru credinta.


Pana in prezent proiectul a fost lansat si se afla in plina desfasurare in tari precum Federatia Rusa, Polonia, Egipt, Albania, Georgia etc. In Romania, proiectul se desfasoara cu binecuvantarea Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane care l-a aprobat in sedinta din 17-18 ianuarie 2006.

Biroul de presa al Arhiepiscopiei Craiovei

.

24 Noiembrie 2006

Vizualizari: 4223

Voteaza:

Hristos impartasit copiilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE