PS Sebastian, Episcopul Slatinei si Romanatilor conferentiaza astazi la Craiova

Continua seria de conferinte organizata de Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani, filiala din Craiova intru intampinarea marelui praznic al Invierii Domnului, sub genericul "Zilele Ortodoxiei".

Astfel, astazi, 7 aprilie 2009, da la ora 18.00, la Casa Studentilor din Craiova, PS Sebastian, Episcopul Slatinei si Romanatilor va sustine conferinta cu tema "Moartea ca Viata".

Amintim ca "Zilele Ortodoxiei" au debutat marti, 31 martie, cu o conferinta sustinuta de PS Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei, pe tema "Tanarul in societatea contemporana. Sfantul Vasile cel Mare si exemplul sau", iar joi, 2 aprilie dl.

Costion Nicolescu, etnolog, Director de imagine al Muzeului Taranului Roman, a vorbit auditorului din sala Casei Studentilor despre "Riscul de a fi ortodox".

Manifestarea organizata de ASCOR Craiova se incheie maine, 8 aprilie, cand, la aceeasi ora si aceeasi locatie, Preot prof. dr. Constantin Necula, de la Facultatea de Teologie din Sibiu, va vorbi despre: "Distractia ca distrugere a vietii".

Sursa: m-ol.ro

.

07 Aprilie 2009

Vizualizari: 456

Voteaza:

PS Sebastian, Episcopul Slatinei si Romanatilor conferentiaza astazi la Craiova 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE