Biserica Acoperamantul Maicii Domnului - Ciorogarla II

 Biserica Acoperamantul Maicii Domnului - Ciorogarla II Mareste imaginea.

 Biserica Acoperamantul Maicii Domnului

Ciorogarla II

Biserica Adormirea Maicii Domnului este o biserica ortodoxa aflata in localitatea Ciorogarla, la o distanta de numai … kilometri de Bucuresti, in partea sud-vestica a judetului Ilfov. Parohia numita "Ciorogarla II" a fost infiintata in anul 2006, pana la aceasta data credinciosii mergand la slujbele savarsite in Manastirea Samurcasesti.

Biserica veche a fost daramata de comunisti, in anul 1959. Actuala biserica a fost construita incepand cu toamna anului 2006. Biserica a fost sfintita la inceputul anului urmator, de catre Presfinţitul Varsanufie, iar prima Sfanta Liturghie a fost savarsita in aceasta cu ocazia Invierii Domnului. Dupa terminarea lucrarilor de pictura, parohia are in vedere construirea unei biserici mai mari, din caramida.

Biserica Acoperamantul Maicii Domnului - Ciorogarla II

Imparatesei celei alese mai inainte de veci, Imparatesei celei mai inalte decat toata faptura cerului si a pamantului, care a venit oarecand la rugaciune in Biserica din Vlaherne si se ruga pentru cei din intuneric. Acesteia si noi, cu credinta si cu umilinta ii serbam Acoperamantul ei cel luminos. Iar tu, ca ceea ce ai putere nebiruita, izbavste-ne pe noi din toate nevoile, ca sa strigam tie: Bucura-te bucuria noastra, acopera-ne pe noi de tot raul cu cinstitul tau Acoperamant!

Iulian Predescu

Biserica Acoperamantul Maicii Domnului - Ciorogarla II

Pe aceeaşi temă

04 Iunie 2013

Vizualizari: 1290

Voteaza:

Biserica Acoperamantul Maicii Domnului - Ciorogarla II 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE