Un nou proiect al Fundatiei mitropolitane 'Cuvantul care zideste' din Craiova

Marti, 9 februarie 2010, incepand cu orele 13, va avea loc la Scoala Generala nr. 22 "Mircea Eliade” din Craiova deschiderea expozitiei de fotografie dedicata protejarii Vaii Jiului. Evenimentul este organizat de catre Fundatia "Cuvantul care zideste”, ONG patronat de catre Mitropolia Oltenia, impreuna cu Scoala Generala nr. 22 "Mircea Eliade” din Craiova si este cuprins in cadrul proiectului "Copiii-protectorii naturii”, finantat de catre Ambasadei Statelor Unite ale Americii din Romania.

In cadrul manifestarii va fi prezentat si un film documentar dedicat protejarii vaii raurilor si in special a zonelor de agrement din Oltenia.Expozitia de fotografie are un caracter itinerant, urmand a fi organizata in patru scoli din judetul Dolj (Scoala nr. 22, Colegiul National "Carol I”, Colegiul National "Elena Cuza” si Scoala Generala din Podari) precum si in patru scoli din judetul Gorj (Liceul Teologic - Tg. Jiu, Scoala Generala Runcu, Scoala Generala Polovragi si Grupul Scolar Industrial Tismana).

Manifestarea isi propune sa promoveze in randul copiilor impactul pozitiv al voluntariatului, precum si importanta pastrarii unui mediu curat.

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

.

09 Februarie 2010

Vizualizari: 301

Voteaza:

Un nou proiect al Fundatiei mitropolitane 'Cuvantul care zideste' din Craiova 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE