Minunea se traieste, nu se explica

Minunea se traieste, nu se explica Mareste imaginea.

Nu trebuie sa ne mai intrebam daca Dumnezeu mai face minuni cu noi cei de astazi. Raspunsul e simplu, face, si chiar foarte multe. Savarseste minuni fie inlauntrul nostru, fie in afara noastra, dar totdeauna spre binele nostru. Minunile ne arata puterea Lui dumnezeiasca, dar si multa Lui iubire fata de noi, oamenii.

Sunt minuni care se fac in tacere. Ele nu sunt trambitate. Din acest motiv, nu exista un inventar al interventiilor lui Dumnezeu in lume. Poate ca aceasta tacere e buna si pentru a feri lumea de a-si da cu parerea asupra lucrarilor lui Dumnezeu. Nu-mi este greu sa-mi imaginez cat de mult s-ar discuta si in cate feluri, despre interventiile Sale. Si astfel, multa lume ar cadea in erezie.

Prin minuni Dumnezeu ofera naturii create privilegii iesite din comun. Dumnezeu poate face acest lucru pentru ca este Creatorul ei. Intervine in creatie in chip minunat nu pentru a Se lauda cu puterile Lui, ci pentru a schimba viata cuiva in bine.

Lui Dumnezeu nimic nu-I este cu neputinta. Unde voieste El, se biruieste randuiala firii. Astfel, minunile trebuie acceptate ca un fapt obisnuit, adica posibil si firesc.

Minuni se petrec in fiecare zi. Ca sa va convingeti de existenta lor, nu va rezumati la textul marturiilor persoanelor care s-au invrednicit sa fie partase la lucrari minunate. Si nu uitati ca minunile ajuta intr-o oarecare masura la mantuire, dar nu sunt absolut necesare ei. De aceea nu trebuie sa cautati minunile pentru a ajunge la Dumnezeu.

Dimpotriva, credinta in El va aduce nenumarate minuni. Aveti convingerea ca a spune ceva despre Dumnezeu si a te intalni cu El nu e acelasi lucru.

Traiti minunile, nu cautati explicatii pentru ele.

Adrian Cocosila
 

Pe aceeaşi temă

12 Ianuarie 2016

Vizualizari: 1641

Voteaza:

Minunea se traieste, nu se explica 5.00 / 5 din 2 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Ion Oprian Postat la 2016-01-13 07:27

    ...frumos si deosebit. Doamne ajuta!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE