![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu stiu cine a venit cu idea ca acei prunci ar fi murit nepocaiti (adica total aplecati spre rau).
Probabil unii pe care l-a inselat dracii. Nu zice oare Dumnezeu Iisus Hristos: "15.Și aduceau la El și pruncii, ca să Se atingă de ei. Iar ucenicii, văzând, îi certau. 16.Iar Iisus i-a chemat la Sine, zicând: Lăsați copii să vină la Mine și nu-i opriți, căci împărăția lui Dumnezeu este a unora ca aceștia. 17.Adevărat grăiesc vouă: Cine nu va primi împărăția lui Dumnezeu ca un prunc nu va intra în ea. " Mi se pare ca se intelege destul de clar ca pruncii chiar morti nebotezati merg cu totii in Rai. Nu intr-o stare intermediara ci in Rai. Poate daca ar fi trait pe Pamant mai multa luminare ar fi putut dobandi acolo ca doar Raiul e fara sfarsit.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pomenirea copiilor morti nebotezati. | georgeval | Generalitati | 27 | 16.02.2011 14:19:22 |
Copiii nebotezati au parte de slujba inmormantarii? | manuela_m | Intrebari utilizatori | 4 | 21.08.2010 18:23:53 |
Copil nascut cu un verset scris pe picior | adelin | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 07.02.2010 10:14:31 |
Inmormantarea copiilor nebotezati | huchohucho | Slujba inmormantarii | 0 | 06.02.2010 18:26:31 |
semnul de egalitate | mirelat | Generalitati | 51 | 27.02.2009 12:16:16 |
|