Citat:
În prealabil postat de naephius
Sunt aceste afirmatii pe care le faci despre natura dovezilor, absolute ? Poti dovedi in vreun fel ca "exista evidente care ne pot indruma. Acestea ne sint furnizate de stiinta." ? Cum dovedesti afirmatiile acestea pe care le-am inclus intre ghilimele ? Aducand alte evidente, care la randul lor nu sunt absolute, pe care le dovedesti cu altele, care la randul lor nu sunt absolute, pe care le dovedesti cu altele, care la randul lor nu sunt absolute, pe care le dovedesti cu altele, care la randul lor nu sunt absolute, pe care le dovedesti cu altele, care la randul lor nu sunt absolute, pe care le dovedesti cu altele, care la randul lor nu sunt absolute, pe care le dovedesti cu altele, care la randul lor nu sunt absolute, pe care le dovedesti cu altele, care la randul lor nu sunt absolute, pe care le dovedesti cu altele, care la randul lor nu sunt absolute, pe care le dovedesti cu altele, care la randul lor nu sunt absolute.
Asa ?
|
Sa nu uitam de unde am plecat, totusi.
Eu incerc sa arat ca nu poti demonstra ceva absolut cu ceva relativ. Noi nu avem la indemina decit instrumente relative.
Voi sinteti cei care credeti ca daca CREZI ajungi la absolut, nu eu.
Pina la urma, asta e diferenta: noi cu creierul nostru relativ, nu putem avea acces decit la lucruri relative. Daca tu crezi altceva, ar trebui sa o demonstrezi, nu doar sa o afirmi.