Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.09.2009, 16:46:20
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Deci tot citind pe forumul asta dumneavoastra nu ati putut decat concluziona ca ateii sunt mai sinceri in credinta lor decat ortodocsii!!!! Dumneavoastra sunteti sigur ca prin modul acesta de perceptie a lucrurilor si realitatii puteti interpreta corect Biblia????????????

Recunoasteti ca ati iesit la vanatoare de " credinciosi caldicei" si nu sunteti nicidecum aici pentru a constientiza ca denominatiunea dumneavoastra e gresita si nu are nici o legatura cu Biserica din timpul Sfintilor Apostoli?
Pe vremea Apostolilor exista exact Biserica Ortodoxa, si pur si simplu nu vreti sa acceptati acest lucru pentru ca preferati sa faceti prozelitism pentru ca asta va cere confesiunea dumneavoastra. Este logic ca o singura Biserica, o singura confesiune este si poate fi cea adevarata, cea din timpul Sfintilor Apostoli...cele care au aparut dupa 1054 sunt niste inventii hilare si atat
Bafta la vanatoarea de " credinciosi caldicei"...numai ca ati gresit forumul, un simplu sfat!!!
Interesant este locul in care "pescuieste" acest condor. Nu se duce pe forumuri de interes general unde sa atraga unii care sunt cu totul rataciti ci vine aici unde se presupune ca vizitatorii sunt crestini ortodocsi (in mare). Deci practic problema este nu ca trebuie salvati unii care nu cred in nimic, ci ca trebuie deturnati de la adevarata credinta cei care sunt crestini ortodocsi!
Ma bucur ca astfel te demasti d-le condor. Tu poate crezi ca-l slujesti pe Dumnezeu, eu insa am mari dubii...

Tags
dfgergheg

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? Florin-Ionut Secte si culte 90 14.02.2012 13:25:48
problema mea... soulonfire Generalitati 41 18.08.2011 21:46:52
am si eu o problema.. noname Umanitare 6 26.12.2008 00:16:18
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii PadreCory Secte si culte 0 20.06.2008 23:42:10