Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.09.2009, 19:37:58
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Va rog, dati un exemplu de idei contradictorii, pe care le-am expus.
Adica dumneavoastra nu le constientizati ....ba stiti si care sunt dar sunteti in lipsa de argumente in favoarea confesiunii dumneavoastra " misterioase" si atunci incercati sa pareti impartial si aconfesional

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Va multumesc, dar ma supraestimati. Nu sunt decat un biet functionar si simplu membru al unei biserici recunoscute de statul roman.
Pentru nimic...s-ar putea deduce din ceea ce scriu ca apreciez vreun fondator al vreunei secte????
Reply With Quote
Vechi 22.09.2009, 19:59:15
condor
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pentru nimic...s-ar putea deduce din ceea ce scriu ca apreciez vreun fondator al vreunei secte????
Nu este vorba ca apreciati fondatorul unei secte. Voiam sa spun ca m-am simtit flatat cand m-ati crezut capabil sa infiintez o secta. Desi, in gluma, chiar cochetam cu ideea asta. Pe vremea cand eram in cautarea unei biserici care sa fie cat mai aproape de Sfanta Scriptura, am suferit o dezamagire. Nu gaseam nici o astfel de biserica. Mi-am zis, in gluma, ca am sa infiintez eu o biserica bazata pe Scriptura si o voi numi "biserica lui vasile"(prenumele meu).
Reply With Quote
Vechi 22.09.2009, 20:34:38
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

DANIEL a sintetizat f frumos.....oricum doctrina lor fundamentala este sole scriptura......chiar dac a multi nu o recunosc
Reply With Quote
Răspunde

Tags
dfgergheg

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? Florin-Ionut Secte si culte 90 14.02.2012 13:25:48
problema mea... soulonfire Generalitati 41 18.08.2011 21:46:52
am si eu o problema.. noname Umanitare 6 26.12.2008 00:16:18
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii PadreCory Secte si culte 0 20.06.2008 23:42:10