Citat:
În prealabil postat de iustin10
Orcum problema judecarii celuilalt,e reala si foarte prezenta pe acest forum.Acolo unde te-ai astepta sa domneasca comuniunea armonia si impreuna slavirea lui Dumnezeu,e dureros sa asisti de fapt la sentinte,competitie si neintelegeri.Ma deranjeaza mai mult ce pierdem prin aceasta,adica posibilitatea de a ne iubi unu pe altu si a da impreuna slava lui Dumnezeu.
Caci pe cel ce judeca,ar fi bine sa il judec eu,dar este un Judecator mult mai indreptatit,care si-a dat viata,tocamai pentru ca noi sa ne iubim ca niste frati,si toate ocarile le-a luat El asupra Sa .
Ori daca suntem frati:la fel de destepti,la fel de pacatosi,la fel de frumosi,la fel de neputinciosi,ce rost are sa nu traim in comuniune frateasca,si sa dam intaietate in toate aproapelui?
|
b Auzi ,mai Iustine ,si Forumul asta e precum in viata , iar utilizarea lui nu e un act obligatoriu ! Ce nu inteleg eu , e lamentarea asta , falsa smerenie si sminteala asta in a cauta mai tot timpul nodul in papura . Nu-ti place ceva ? te departezi de acel ceva , fugi de el , nu stai in plangeri si cugetari desarte ! Nu ? Calitatea de membru nu este obligatorie , iar forumuri sunt pe alese . Mi se pare o lipsa de respect pentru cei ce trudesc aici , pentru cei ce gestioneaza acest site si acest forum . Simt o doza de sadism in afirmatile tale . Asta simt , asta spun , dar hai sa terminam cu ponegrirea asta venita mai degraba din ura si dispret , decat din dragoste adevarata !