![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
uite ca sa nu te tin in suspans... si betivul si fata care avorteaza stiu de Dumnezeu si stiu ca e pacat ce fac... unii pot fi ajutati altii nu, dar pot fi ajutati, fara sa fie indoctrinati si rebotezati de sectanti. eu macar vorbesc in drepul meu, nu ma ascund dupa cuvintele Domnului. pai ce eu te judec? eu iti spun ce gandesc si ce cred. mie doar mi-e mila de tine, si esti un exemplu pentru ortodoxi de : asa NU. vad ca tu iti judeci nasi. pai daca m-as fi lepadat de credinta mea, doar pentru atat...... sa nu dau cu parul, e doar o supozitie, cred ca tu ca si trice (ortodox devenit adventist) nu ati miscat nici un deget pentru credinta in care v-ati nascut, a fost suficient ca la prima adiere de vant sa va lepadati. ti-am spus e doar o parere. ![]()
Inimă curată zidește intru mine, Dumnezeule și duh drept înnoiește întru cele dinlăuntru ale mele. Last edited by anaana71; 01.07.2010 at 21:03:09. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|