Citat:
În prealabil postat de zorobabel
nu trebuie sa lucrezi ca la institutul de statistica ca sa vezi ca societatea romaneasca e plina de putregai. Daca am fi o tara crestina nu am fi pe locul 1 la avorturi, nu ar fi puscariile pline de hoti, nu am fi campioni la evaziune fiscala si exemplele pot continua.
Afirmatiile lui le judeci dupa ce standard? Nu esti tu in masura sa spui ca le gasesti usoare in conditiile in care tu nu cunosti Sf Scriptura decat la un nivel superficial.
Si fariseii l-au gasit pe Hristos vinovat, si l-au dat la moarte. Si ei ca si tine se considerau detinatorii adevarului cand de fapt erau pe langa complet.
|
In toate tarile, exista criminali, hoti, talhari etc,. nu exista tari crestine, tarile sunt laice, nu religioase
SUA este patria mama a neo-protestantilor si cu toate acestea nu mi se pare ca ar fi o tara model de conduita si de sfintenie, ba din contra
Pe ce iti bazezi afirmatiile ca eu nu cunosc Sfanta Scriptura? eu gasesc afirmatiile lui usoare deoarece stiu sa gandesc si aud ce enormitati poate debita un om care are pretentia ca a studiat sarguincios teologia ortodoxa
Acuma ce faci, il compari pe individul asta cu Hristos?