![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
SUA este patria mama a neo-protestantilor si cu toate acestea nu mi se pare ca ar fi o tara model de conduita si de sfintenie, ba din contra Pe ce iti bazezi afirmatiile ca eu nu cunosc Sfanta Scriptura? eu gasesc afirmatiile lui usoare deoarece stiu sa gandesc si aud ce enormitati poate debita un om care are pretentia ca a studiat sarguincios teologia ortodoxa Acuma ce faci, il compari pe individul asta cu Hristos?
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ma intereseaza ce e in sua,ci in romania, ca aici traiesc. SUA are o majoritate catolica nu NP, e drept ca sunt f multi NP acolo. Vad din postarile tale ca nu cunosti Sf Scriptura decat la un nivel superficial, preiei niste invataturi fara le studiezi sa vezi daca sunt corecte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
SUA are o majoritate neo-protestanta nu catolica si faceam o paralela, tu zici ca tara noastra e rea din cauza ca e plina de ortodocsi eu ti-am aratat o tara rea plina de neo-protestanti A deci daca postarile mele nu sunt in concordanta cu dogmele neo-protestante inseamna ca nu cunosc Scriptura si nu studiez , ia auzi, studiul Scripturii trebuie sa te duca direct in banca din adunarea neo altfel esti pe dinafara de Adevar nu? asta inteleg eu din ce spui
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]()
Ereticule, noi nu citim Sf Scriptura ca sa polemizam cu de-alde voi, asa cum faci tu. Cum se numesc acei diavoli, arhiconi parca. Pai aia stiu Biblia mai ceva ca Patriarhul ecumenic. Asta inseamna ca ala este un superficial. Noi practicam rugaciunea si ramanem, asa pacatosi cum suntem, dar ramanem cu ortodoxia, cu Adevarul, cu Tainele lasate de insusi Dumnezeu. Voi ati plecat, poate si pentru greselile noastre, dar ce ai facut tu, plecarea ta si nu numai a ta, este un fapt deosebit de grav. Nici macar nu-ti imaginezi. Sa nu mai privim lucrurile asa de simplu.
Fratilor, nu mai polemizati. zorobabel, gandeste-te bine la ce ai facut, roaga-te la Dumnezeu sa te intelepteasca si apoi intoarce-te la dreapta credinta daca vrei sa gasesti mantuirea. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Crede-ma ca Dumnezeu mi-a dat intelepciune, si dreapta credinta este in Hristos doar si nu intr-un cult. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, sa nu mai polemizam cu astfel de oameni indraciti. Este o problema care oricum ne depaseste pe toti. E foarte bun exemplul Sf. Nicolae care, auzindu-l pe Arie isirand vrute si nevrute si jucandu-se cu cuvintele asa cum fac neoprotestantii de pe acest forum (inca nu inteleg ce cauta aici, de ce intra, poate vor inapoi - ar trebui sa stie ca ortodoxia nu este un bun confiscat la care au acces doar unii, ci toata lumea poate veni), l-a palmuit la propriu pe acesta in fata tuturor ierarhilor prezenti la Sf. Sinod.
Sa luam si noi acest exmplu, ascultand de Domnul care ne-a grait prin sfintii Sai sa nu ii mai bagam in seama pe eretici. Doamne ajuta! Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
Un preot a fost înjunghiat mortal la Focsani ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 63 | 23.06.2012 15:50:29 |
Un preot din Focsani a fost injunghiat | Simply_me | Preotul | 23 | 19.06.2012 17:54:57 |
Ion Creanga - preot ortodox | maria32 | Generalitati | 4 | 11.06.2010 00:02:09 |
|