Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2013, 22:36:39
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iana Vezi mesajul
N-am nici o "autoritate" in a gasi solutii la nivel de comunitate, pot gasi solutii doar la nivel personal. Si nu cred ca puterea exemplului este suficienta
Draga sora!
Numai prin puterea exemplului ne porunceste Mantuitorul sa-L propoveduim. Altfel de pogoramant NU ne-a dat. Nu altceva le-a poruncit ucenicilor decat "prin aceasta sa cunoasca lumea ca sunteti ucenicii mei, ca aveti dragoste unul pentru altul."

Cel ce vrea sa ia nevasta, capra, sau parohia aproapelui, nu este ucenic al lui Hristos. Cel ce se ingrijeste de cele stralucitoare ale vietii, urzind planuri meticuloase, platind spaga pentru functie de cinste sau bine platita, nu se poate numi ucenic al lui Hristos. Cei ce fac unele ca acestea, chiar de sunt imbracati popa, sunt dezbracati si goi duhovniceste; sunt calauze oarbe pentru orbi. Nu au nici puterea de a lega nici de a dezlega. Aceasta putere vine de la Hristos, nu de la datina batraneasca.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
parintele Arsenie Boca 06dec Mari Duhovnici si predicile lor 34 07.12.2013 18:02:21
PARINTELE ARSENIE BOCA elena4018 Mari Duhovnici si predicile lor 76 04.12.2013 17:31:22
Parintele Arsenie Boca marlene Stiri, actualitati, anunturi 23 31.12.2009 12:44:31
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 0 04.02.2007 15:57:47