Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2026, 23:20:55
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul

Referitor la ADN,ei bine l-am băgat în niște compilatoare mai specială,destinate aspectelor medicale, nutriție,etc.

Adică v-am mai spus și când am făcut testul anul trecut,este foarte simplu,dar durează cam o lună, cumperi kitul câteva sute de lei,depinde de ofertă,eu am folosit my heritage, după ți-l trimit ei prin ups parcă, după scoți ustensile,ai băț,un flacon cu lichid, îți bagi bățul în interiorul obrazului,îl tamponezi acolo câteva minute, după bagi bățul în flacon și trimiți înapoi plicul, că îți dă plic direct cu adresă scrisă pe el.

Testul vine din Germania,tu îl trimiți înapoi în Germania,ei îl trimit în California,firma are sediul în Tel Aviv.
Am văzut reclama agresivă pe care și-o fac pe youtube, my heritage, intră clipurile mai ceva ca spoturile electorale cu Nicușor Dan anul trecut.

Toată treaba îmi pute a furt de ADN, eventual o compilare a unor baze de date despre cetățeni, și cel mai simplu e să-l dai tu de bunăvoie, eventual să dai și un purcoi de bani.

Last edited by Iorest; 01.03.2026 at 23:25:23.
Reply With Quote