![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa si tu cind vei ajunge in imensitatea universului Dumnezeu te va intreba de unde ai scos tu ideea ca Dumnezeu are doua miini si isi face menajul de dimineata? Te va ruga sa-i dovedesti CITE SI MAI CITE AI INVENTAT si ce ai promovat PE PAMINT cu bita si tortura in mina(nu tu neaparat) iar in neputinta de a dovedi, vei trece drept mincinos, adica pacatos, pacatuind cu gravul pacat al MINCIUNII DE SINE SI IMPLICIT MINTIREA ALTORA! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si sa inteleg ca esti un pic giudecator,d-aia tot ceri probe?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca tot vrei sa fii sincer si nemincinos cu tine.. recunoaste ca nu ma cunosti.. deci nu vad de ce-mi tot spui Irina (ma stii de undeva? m-ai visat azi noapte? ce-ti veni de ma numesti asa?) Citeste bine numele meu de utilizator and stick to it! Nu vad de ce crezi ca fac lobby impotriva ta.. cand am cerut banarea ta te-am anuntat in prealabil (in caz ca vrei sa-ti schimbi atitudinea). Daca vrei sa stii adevarul, acum atitudinea ta anti-ortodoxa este atat de evidenta incat nu cred ca mai pacalesti pe cineva ca ai fi credincios.. deci orice lobby nu-si are rostul.. oamenii vad singuri si se feresc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu spunindu-ne aceste cuvinte de mai sus ne-a transmis ca dumnezeirea crestineasca/viata vesnica o cistigi extrem de greu, punind TOTUL LA INDOIALA!..deoarece prin Protoparintii iubitori de CUNOASTERE am ales sa traim in imperiul minciunii! Dupa cum vezi CUNOASTEREA aici pe pamint se face doar prin verificari si confirmari ale fenomenelor de cunoastere. Iubirea poruncita de Hristos ramine singura unealta de a ne proteja de minciuna si de a creste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă te-am numit eretic a fost pentru a te delimita de Ortodoxie, nu pentru a te persecuta. Nu este nici o insultă, e doar o precizare a poziției tale în raport cu învățătura oficială a Bisericii. Nu putem merge până la a nega această învățătură din politețe. E dreptul tău să pui întrebări, dar nu pretinde să primești răspuns. Dacă ai întreba din dorința sinceră de a-ți forma părerea și nu din duhul viclean de a-ți impune o părere deja formată, atunci fii sigur că ai fi primit de mult răspuns. Dar aceste false întrebări, cum e acest thread, sunt mai mult ispitiri.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Afirmatia "sta la dreapta tatalui" arata clar originea acesteia, a fost facuta in timpurile vechi cand Dumnezeu era vazut ca un imparat si in felul acesta s-a vrut a se arata importanta lui Isus in relatia cu Dumnezeu, prin aceasta analogie cand, in lumea oamenilor, cei dragi unui imparat stateau la dreapta acestuia. Biserica doreste sa va taie orice tentativa de a gandi, de a-l cauta pe Dumnezeu in afara ei. De ce? Pt ca au nevoie de oameni, altfel toata existenta lor fasta, plina de bogatii, s-ar narui. Va e teama de mine, un om, pt ca pun sub semnul intrebarii ceea ce credeti voi. Din pacate, nu realizati ca ceea ce credeti voi tot niste oameni v-au spus. Cati dintre voi aveti ceva educatie stiintifica? Cati stiti despre legile fizicii? Cati dintre voi constientizati imensitatea universului (care este creatie a lui Dumnezeu). Voi chiar credeti ca Dumnezeu a vrut sa se manifeste atat de unilateral intr-un mic sat din orientul mijlociu, in aceasta planeta aflata la marginea unei galaxii oarecare dintre milioanele de galaxii ale Universului creat de el? |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule wassabi, s-ar putea ca noi astia de aici sa nu avem multe diplome universitare in domeniul fizicii (eu personal sunt licentiat doar in filosofie si drept), dar daca doriti puteti cerceta despre convingerile religioase si eclesiologice ale lui... hmmmm...... Blaise Pascal - cred ca veti fi de acord ca stia ceva fizica... sau.... Georges Lemaitre - poate n-ati auzit de el, este cel care a propus teoria Big Bangului. Daca doriti mai pot da exemple.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite un citat soft din Weinberg:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar despre apelul la autoritate pe care l-ati facut este cel putin ingrijorator ca vine din partea unui absolvent de filosofie. Oare ati absolvit cumva la Spiru Haret? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A fost Iisus fiul lui Dumnezeu? | cosmotech | Generalitati | 6 | 16.10.2011 19:25:44 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Dl IIsus stia ca este fiul lui Dumnezeu? | annajanette | Generalitati | 27 | 28.06.2010 14:03:42 |
Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? | gpalama | Secte si culte | 23 | 31.05.2010 22:07:54 |
FIUL, sau UNUL din fii lui Dumnezeu | andreicozia | Din Noul Testament | 17 | 23.02.2010 22:25:31 |
|