![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc. Dar cine spune că-l amânăm până la vârstă înaintată? Dimpotrivă, tot timpul se amintește să venim la Hristos repede cât mai este timp de har. E greșită practica unora care așteaptă pensia pentru a se boteza.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1.spalarea de pacate 2.ingroparea cu Cristos pentru a fi justificati sa inviem si sa traim impereuna cu EL 3.dobindirea statului de fii ai Lui Dumnezeu 4.apropierea de Domnul nostru 5.deschiderea cugetului catre Dumnezeu atunci: de ce nu va doriti ca imediat ce copilul dumneavoastra se naste sa-l oferiti Domnului, prin botez, pentru fi indeplinite toate cele enumerate mai sus? De ce refuzati copiilor dumneavoastra aceste daruri care pot fi obtinute numai prin botez? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. păcate săvârșite 2. "credința în lucrarea lui Dumnezeu" (dacă ați citit Col. 2,12) 3. "primirea" în inimă [minte] a lui Hristos, "credință în Numele Lui" (Ioan 1,12) 4. acceptare a legământului harului, ce presupune și învățare (Mat.28,19) 5. mărturie și deschidere a cugetului |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in baza lor poti face N secte cu pretentii de "crestinism autentic". Stai asa..ca sunt deja. Apropo, stii ca sectarismul e pacat de moarte? Asa ca degeaba no porky, no smooky, vivat sabathus...finalitatea tot aia e. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred că n-am prins ideea... Ce pot însă să vă spun, este că bebelușul nu poate "lua aminte" la ce se amintește ades în predicile de la amvoanele noastre. În consecință, el nici nu răspunde cu un "Amin!", decât cel mult cu un "oooaaaa!" ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nașii și părinții pot spune mai mult decât ooaa....oare de ce ni i-a lăsat Dumnezeu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca să ne educe (on topic), nu ca să ia decizii în locul nostru. Apropos, arătați-mi și mie unde ne-a lăsat Dumnezeu nașii.
|
|
|||
|
|||
![]()
de păcatul strămoșesc ați uitat?
Citat:
Citat:
Citat:
„Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu” (Ioan 3. 4,5) |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
eu ortodoxa,el baptist | anamnaz | Alte Religii | 62 | 25.04.2016 22:56:31 |
Cultul penticostal | rafael12345 | Intrebari utilizatori | 46 | 23.01.2014 10:07:13 |
Toaca in cultul crestin | costel | Generalitati | 8 | 05.07.2012 17:01:05 |
Cum intelegeti cultul ortodox ? | STEPHAN | Spiritualitatea ortodoxa | 10 | 11.06.2012 17:13:39 |
Muzica in cultul Bisericii | Alexandru | Muzica Bisericeasca | 14 | 28.02.2007 18:13:44 |
|