Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfinti Parinti (Patrologie)

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.12.2012, 21:37:16
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de leonte Vezi mesajul
i... Am nevoie ca sub primejdia inghetarii de frig, a flamanzirii, a insetarii, a dezhidratarii in canicula, sa imi amintesc cat de fragil este acest trup trecator, dar mai ales cat sunt de neputincios in a-l sprijini cu puterea rugaciunii si a nadejdii si a credintei.
Unul din Sfintii dragi mie , a carui Acatist il citesc aproape saptamanal , este Sfantul Antonie, un doctor dat Egiptului de Dumnezeu, care cred ca-ti va fi de mare folos , si te rog sa-i citesti viata , sa-i citesti Acatistul , si el te va ajuta neantarziat in dorirea ta . Este un exemplu pentru noi in lupta cu trupul , cu diavolul , cu cele lumesti in general . Din pacate nu am icoana lui pe lemn langa candela care lumineaza coltisorul meu de rugaciune , am decat o iconita mica ce o tin in Acatist , dar iti spun cu mana pe inima ca-mi este de mare ajutor . Te rog sa nu-l uiti pe Sfantul Anonie sa-l iei cu tine !
" Fugind de intunericul cel negru al Egiptului , ai cautat pamantul cel de viata datator al pustiului. Prin infranare si nevointa vestejind saltarile trupului , Prealaudate , te-ai facut pilda monahilor , de Dumnezeu cugetatorule , celor ce stiga : Bucura-te , Parinte Antonie !"
Sa-ti ajute Dumnezeu in credinta ta !
Amin!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Viata Sfantului Simeon cel Nebun dupa Hristos Nestiut Generalitati 4 10.04.2014 19:58:59
Mihai Viteazul - o viata inchinata lui Hristos mirelat Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 23 25.09.2013 03:44:16
Dogmatica Patristica Ortodoxa myself00 Generalitati 7 10.09.2012 19:23:37
Despre trupurile inviate in patristica Mihnea Dragomir Sfinti Parinti (Patrologie) 99 29.05.2012 14:09:59
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos Calea, Adevarul si Viata tatolivia Intrebari utilizatori 0 09.10.2011 15:10:56