![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu trebuie luate literar. Unii protestanti au profetit sfârsitul si Parusia la o anume data după calcule bazate pe versete. Până în prezent nici o data nu s-a împlinit. Pentru ca spune Domnul clar: "Despre ceasul acela nici Fiul nu stie când va fi decât Tatăl ". Dar ne da niste semne. E adevărat ca omenirea e în criza. De valori. Morala. De credintă. Sunt din ce în ce mai putini credinciosi. Dar cum spune un Părinte drag mie: Dragul meu, nu contează cantitatea, ci calitatea. Noi ca si credinciosi trebuie să staruim în rugăciune, post , pocainta, spovedanie,împărtăsanie, tot ce tine în mod activ de viata Bisericii. Sunt duminici când bisericile sunt neîncăpătoare, am văzut oameni care erau atei,atacau Biserica, deci Domnul lucrează, a întors pe multi. La o mănăstire botezul unui fost protestant. A fost ceva sublim. Oricum pana la sfarsitul veacurilor Biserica (când spun Biserica ma refer la cea ortodoxa, institutionalizata ca să fiu clar) nu va cădea. E promisiunea lui Dumnezeu. Nici sufletele,nici trupurile si da, nici zidurile. Adică nici institutia, asta vreau sa spun prin ziduri. Pentru ca Domnul a intemeiat-o si tot El o păzeste de portile iadului. "Eu voi fi cu voi pana la sfarsitul veacurilor " - ce declaratie frumoasa de iubire din partea Lui. Last edited by sergiu8; 15.09.2022 at 21:26:59. |
|