![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca ma voi apleca de spate,ma voi cocosa ,si ii voi spune: "frate,ce stramba e lumea!" :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar asta e tendinta, ca lumea sa se cocoseze tot mai tare si sa i se para ca e normal. Mie duhovnicul altceva mi-a spus si m-a invatat sa fac. Si am canon sa citesc zilnic din Sfintii Parinti, tocmai pentru a nu ma cocosa. Dar, fiecare cu ce i-a spus duhovnicul. Mi-a facut placere sa schimb mesaje cu tine, Iustin. Noapte buna si Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Aceasta am primit si pe aceasta o tin. Si tot ce s-a zis dupa aceasta porunca,incerc sa o armonizez cu aceasta porunca de capatai a Domnului.
Daca se da liber la a ii corecta pe ceialalti ,si a le atrage atentia,cu placere,ma bag si eu ! Dar pastrez in minte mereu porunca Domnului ,si prefer sa nu fiu judecat de El,decat sa fiu judecat ca poate l-am invatat prost pe celalalt,si poate eu insumi sunt mai ratacit ca el. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum spuneam....nu sunt de multa vreme pe aici, dar am vazut destule care nu mi-au placut (nu rimeaza deloc cu crestinortodox - numele forumului), de aceea am si intrat pe subiectul acesta.
Tot citind am vazut mesaje impresionante de la OmuBun, ceea ce ma face sa cred ca si-a ales corect acest ID...Dar primul in top (glumesc cu expresia) este acest mesaj care m-a impresionat prin umanitate si prin intelegerea adanca (dupa parerea mea) a ceea ce inseamna credinta, credincios, dragoste...Pentru ca foarte multi dau citate, asa cum spunea si Sophia, iti "dau cu biblia in cap", dar din mesajele lor moralizatoare si seci nu se vede nici un pic de dragoste. Mi se par un fel de tocilari ai ortodoxiei. Eu am observat doar mandrie: eu nu sunt pacatos, pe cand tu esti!!!, eu stiu pe cand tu nu stii, eu vreau sa invat, pe cand tu nu vrei...tu vorbesti, mai pacatosule? tu ma inveti pe mine??? si variatiuni pe aceeasi tema, implicand judecarea fara drept si cu duritate a aproapelui. Foarte multe mesaje ale unor astfel de "titani" ai forumului (nu dau nume, ca se deduc cu usurinta) mie mi-au inspirat doar ipocrizie, fariseism, mandrie, rautate....Poate m-am inselat eu, bine ar fi!!! Din pacate, din cate observ eu, ortodoxul tipic, scolit la facultati de religie si seminarii, dus la biserica, postit etc....este foarte ingropat in forma...dupa umila mea parere multi pierd fondul. Ca in orice profesie sau meserie, multi sunt chemati, putini alesi... Marimira a exprimat-o foarte frumos, sensibil si poate vor intelege si cei neintelegatori...ca mai sunt si pacatosi printrei ei, cei mantuiti... ![]() Cu alte cuvinte, atentie: pacatosii sunt printre voi!!!! Scuipati in san si feriti-va!!! Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si cand e spus asa si nu cu rautate, parca suna altfel....te aduce la adevar! Eu personal stiu ca as putea face mai mult si din cand in cand mai fac. Dar cu regularitate, nu-mi pun problema, fiind vorba intr-adevar de confortul personal...Merita meditat la ceea ce spui!
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi-a placut abordarea. Una din tocilarele ortodoxiei?! Eu cred ca multi dintre sustinatorii teoriilor de pe acest forum, nu au o viata reala...fie ea mai buna sau mai rea! Din pacate!
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mesaje din astea cu "la noi acasa"...sunt exact de genul cine n-a mancat salam cu soia nu are voie in Romania sau de ce sa voteze romanii din strainatate? Ei ce treaba au? Este vorba de romanisme....Or fi avand sau nu legatura cu ortodoxia, nu stiu, ca sunt si romani catolici (ce-i drept, provin in general din nemti, unguri si alte nationalitati si diferenta se vede). Nici nu stiam ca nu ai voie sa-i treci pe pomelnice pe desfranati sau alcoolici...Doamne fereste!!!! Dar preotul nu stie, atunci daca eu il scriu pe Costel despre care stiu ca e alcoolic, inseamna ca e pacatul meu??? Doamne....mare ti-e gradina!
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
In sfarsit...autocritica si introspectie! Se vede si barna din ochiul propriu....Bravo, putini au curajul....
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Nemuritorule, dar nu ai observat ca omul este boss??? Ce a zis el e sfant....Oamenii isi dau nick-uri ca noi sa intelegem ceva din ele, nu??? Intram aici mai noi si nu observam cine este seful? Se poate???
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bag si eu in seama (vorba aia: buna! sunt noua...)....Ii explicam si Nemuritorului ca nu trebuie sa uitam cine este seful...(boss). Omul daca si-a luat acest nick vrea sa fie respectat, nu? Si noi ignoram aspectul...
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A arunca vina unii pe altii! | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 43 | 07.06.2011 19:40:27 |
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? | geo.nektarios | Generalitati | 89 | 30.12.2009 13:00:19 |
Forumul nostru | omulet | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 479 | 04.11.2009 15:39:44 |
Unii pentru altii sa ne rugam! | LapetiteMoc | Umanitare | 13 | 08.08.2009 16:34:44 |
|