![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oameni buni nimeni nu are darul de a talcui o Biblie,nu e usor!e mai bine sa lasam in mana preotilor sa ne spune noua ce nu intelegem.Va trebuie o scoala serioasa ca sa stii sa talcui multi ani ca sa stii sa talcuiesti o Biblie.NU AVEM HARUL DE LA DUHUL SFANT SA INTELEGEM CE VA DIN BIBLIE!!!.Dar putem sa fim niste crestini cum se cade.Si in plus in Biblie va lipsesc multe carti. |
|
||||
|
||||
![]()
asa spune Sinodul,Sfintii Parinti au hotarat nu noi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai porunca a 2a lea fost dat evreilor ca aia erau cu idolatrii,dar in crestinism gasim ceea ce a existat deja.Acei oameni au existat si iau bine placut la ochii Domnului si ia rasplatit cu Raiul,trupul Sfintilor nu au putrezi fiindca au dus o viata bine gandita.Daca vrei sa vii in ortodoxia vei vedea ca moastelor izvorasc mir binemirositor si nu miroase a nestricat.O da moastele acestor sfintii au vindecat multi oameni,daca nu crezi biserica ortodoxa si minunea savarsita prin harul Domnului Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]()
Domnul Dumnezeu impreuna cu Maica Domnului si cu Sfintii Sai prieteni sa te ajute in continuare ca te afli pe cale destul de stramb.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Între aceste două momente a existat un interval de timp, în cazul lui Isus, care a fost de câteva zile. Întrebare: ce credeți că s-a întâmplat cu sufletul Lui în acest interval ? Citat:
Și o ultimă întrebare: ce e așa de deosebit în cazul lui Moise ? Să insistăm un pic pe acest lucru.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() in rest complimentele le faci pe bani? intrebam si eu ...... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aveti un nume de profil foarte interesant ,parca este numele unui dinozaur ma insel ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aș avea o notă la ceea ce am scris mai sus: Hristos pe cruce a suferit chinurile morții a 2-a. Te rog nu-mi cere să dezvolt, că nu mă simt în stare. Atât pot să spun că a preluat vinovăția păcatelor noastre care cer moartea (moartea veșnică) și că a fost părăsit în acele momente de Dumnezeu (e tot una din definițiile morții a 2-a). Citat:
Moise a fost "recuperat" după ce murise deja. De aceea și apare pe Muntele Schimbării la Față alături de Ilie ca antitipuri pentru cele două categorii ce vor fi luate la cer de Hristos la a doua Sa venire. Unii înviați, alții găsiți în viață dar transformați (1 Tes. 4,16.17). |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mi-au crescut, sunt aceleași. Vroiam să zic doar că te apreciam cu un potențial mai serios pentru o asemenea abordare superficială.
În general sunt cam zgîrcit cu complimentele - nah, că am gafat iar cu complimentele (sper să n-am probleme cu soțul tău). ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|