Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Cert e că schimbarea în bine nu s-a produs decât după convertire - o experiență repetată cu fiecare ortodox care vine la credință. Din nefericire am întâlnit și adventiști care au părăsit credința, odată cu aceasta reluîndu-și viața păcătoasă de dinainte: patima beției, desfrâu, etc. Cum îți explici?
|
Mi se pare mie sau sustii ca a te converti la adventism inseamna sa renunti la obiceiuri rele, iar a ramane ortodox presupune sa ramai cu toate pe cap? Cam asa reiese, mai ales ca spui ca unii care au parasit adventismul s-au reapucat de vechile indeletniciri, deci numai in cadrul respectiv se poate. Pai nu e nicio diferenta fata de altii, si ei spun la fel, ca numai la ei se poate. Eu inteleg ca faci reclama AZS, dar nu cred ca lucrurile stau chiar asa, nu ma opreste nimeni sa ma las de baut sau de curvit daca raman ortodox. Am mai spus-o si o repet, AZS are partile sale bune, insa nu vad motivul pentru care cineva ar decide sa intre in aceasta barca decat daca gandeste mai superficial, el avand posibilitatea de a-l marturisi pe Cristos si inainte.