![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Aveți toată libertatea s-o faceți. Putem deci reveni la topic. Mulțumesc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sint sigur ca Dumnezeu a avut si are grije sa vii inapoi pe drum; El lumineaza si pentru mine si pentru tine ca un far, atita doar ca eu pe la 20 de ani am inteles ca rataceam si tu inca nu! Sa-ti dea Dumnezeu zile multe si minte sa pricepi si tu pina cind dai coltul! Dar ar fi bine in loc sa pierzi vremea cu demonstratii puerile "si un preot a trecut, si un profesor si papa si mai stiu eu cine" sa incepi sa te uiti in sufletul tau. Pedeapsa nu o sa fie mai mica pentru tine pentru ca nu esti singarul "poc(an)it" si ca sint mai multi, unii fosti ortodocsi! Nu te imbata cu apa rece! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Arata-mi, unde ai gasit tu scris, in Biblia Ortodoxa, ca Gavril este arhanghel? Citat:
Pe asta cu sapte arhangheli de unde ai mai scos-o? Sigur, afirmatia ta nu are nici o treba cu invataturile Sfintei Scripturi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta seamana a reclama (neloiala); 'hai la oala cu furnici".... Nu ne mira nimic, doar stim ca la sfarsitul veacurilor, multi se vor lepada de credinta iar "amagitorul" va incerca sa-i pacaleasca de va fi cu putinta si pe cei alesi.... Deci...revenind la subiect....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi, nu ma lasa in suspans. raspunde cu da sau nu: este Iisusu Hristos arhanghelul Mihail?Cine este Gavriil in scripura ta? Cine a vestit Fecioarei Maria ca va naste pe fiul lui Dumnezeu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ca unii vor sa se "inarmeze" cu ceea ce ne sfatuieste Sfantul Apostol Pavel: "Pentru aceea, luati toate armele lui Dumnezeu, ca sã puteti împotrivã în ziua cea rea, si, toate biruindu-le, sã rãmâneti în picioare. Stati deci tari, având mijlocul vostru încins cu adevãrul si îmbrãcându-vã cu platosa dreptãtii, si încãltati picioarele voastre, gata fiind pentru Evanghelia pãcii. În toate luati pavãza credintei, cu care veti putea sã stingeti toate sãgetile cele arzãtoare ale vicleanului. Luati si coiful mântuirii si sabia Duhului, care este cuvântul lui Dumnezeu."(Efeseni 6:13-17; Biblia Sinodala Ortodoxa). Nu am gasit nici un indemn pentru folosirea, ca arma, a vre-unui obiect de cult sau semn. Toata lumea are acest drept. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- este singurul arhanghel; - apare 3 trei ori in Sfanta Scriptura (Daniel, Iuda si Apocalipsa) in confruntari directe cu cel rau; - numele Mihail inseamna "cine este ca Dumnezeu"; Avand in vedere acestea, eu (personal) cred ca arhanghelul Mihail il semnifica pe Domnul Iisus Hristos (care este numit si miel si leu si imparat, etc). Acelasi ca in Biblia ta. Este un inger (si atat). Citat:
Acum, astept si eu niste raspunsuri la scornelile tale (cele cu arhanghelul Gavril sau cei sapte arhangheli). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mihai, preoblema ta (si a altora) este faptul ca nu ati inteles ce inseamna Crucea lui Hristos. Aceasta Cruce nu este nicicum un obiect sau un semn. Last edited by lastunul; 25.09.2010 at 21:43:36. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
A mai trecut un suflet la Domnul | mela me | Slujba inmormantarii | 76 | 26.03.2016 19:24:54 |
Acestea au trecut sau inca nu? | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 1 | 26.06.2011 15:05:21 |
mesaje din trecut | Jamaica | Generalitati | 4 | 28.11.2010 01:13:55 |
A mai trecut o zi... | laurschepsis | Generalitati | 8 | 19.09.2009 00:28:33 |
|