Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Domnule, din cate vad, parintele Gheorghe v-a numit, cu cateva posturi mai sus, "Parinte". De aici deduc ca ati putea fi preot.
Edit - acum vad pe profilul dumneavoastra ca nu sunteti preot, ci misionar. Eu am sustinut intotdeauna ca ortodoxia are mare nevoie de misionari, dar.....
|
Nu, nici nu as fi crezut ca este preot (invatator), chiar daca se jura ca este asa! "A dat cu oistea-n gard", in gardul Bisericii Ortodoxe, de prea multe ori ca sa poata sa considere ca are permis de conducere pentru "atelajul" asta pe care-l mana pe forum, mai ceva ca Ilie carul de foc! Dar postarea aceea m-a surprins, la prima citire si sunt sigur ca merita pe drept plecaciunea ce i-am facut! Pentru asta a fost exclamatia "amin". Mai departe l-am numit parinte ca sa-i arat ca raspunderea pe care si-o asuma numindu-se misionar ortodox il pune intr-o postura in care va da seama nu numai de sufletul sau ci si de sufletele celor care-i sunt ucenici! Bine ar fi sa ia aminte si sa se rezume la ceea ce poate face. In cazul acelei postari a cam nimerit-o, dar...