Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.10.2010, 18:41:05
Pr. Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Domnule, din cate vad, parintele Gheorghe v-a numit, cu cateva posturi mai sus, "Parinte". De aici deduc ca ati putea fi preot.
Edit - acum vad pe profilul dumneavoastra ca nu sunteti preot, ci misionar. Eu am sustinut intotdeauna ca ortodoxia are mare nevoie de misionari, dar.....
Nu, nici nu as fi crezut ca este preot (invatator), chiar daca se jura ca este asa! "A dat cu oistea-n gard", in gardul Bisericii Ortodoxe, de prea multe ori ca sa poata sa considere ca are permis de conducere pentru "atelajul" asta pe care-l mana pe forum, mai ceva ca Ilie carul de foc! Dar postarea aceea m-a surprins, la prima citire si sunt sigur ca merita pe drept plecaciunea ce i-am facut! Pentru asta a fost exclamatia "amin". Mai departe l-am numit parinte ca sa-i arat ca raspunderea pe care si-o asuma numindu-se misionar ortodox il pune intr-o postura in care va da seama nu numai de sufletul sau ci si de sufletele celor care-i sunt ucenici! Bine ar fi sa ia aminte si sa se rezume la ceea ce poate face. In cazul acelei postari a cam nimerit-o, dar...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! mihailt Nunta 23 02.11.2010 21:03:03
permis biometric cosmin95 Generalitati 8 30.08.2009 16:11:12