![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Citat:
Nu exista nici o contradictie intre demnitate si a fi persecutat pentru Dumnezeu ba chiar dimpotriva. Din alte motive, inclusiv vina proprie, e altceva. Citat:
Ba da, s-a oferit. Matei cap. 26 9. Și mergând puțin mai înainte, a căzut cu fața la pământ, rugându-Se și zicând: Părintele Meu, de este cu putință, treacă de la Mine paharul acesta! Însă nu precum voiesc Eu, ci precum Tu voiești. Marcu cap. 14 35. Și mergând puțin mai înainte, a căzut cu fața la pământ și Se ruga, ca, de este cu putință, să treacă de la El ceasul (acesta). 36. Și zicea: Avva Părinte, toate sunt Ție cu putință. Depărtează paharul acesta de la Mine. Dar nu ce voiesc Eu, ci ceea ce voiești Tu. Ioan cap. 18 11. Deci a zis Iisus lui Petru: Pune sabia în teacă. Nu voi bea, oare, paharul pe care Mi l-a dat Tatăl? Matei cap. 26 52. Atunci Iisus i-a zis: Întoarce sabia ta la locul ei, că toți cei ce scot sabia, de sabie vor pieri. 53. Sau ți se pare că nu pot să rog pe Tatăl Meu și să-Mi trimită acum mai mult de douăsprezece legiuni de îngeri? 54. Dar cum se vor împlini Scripturile, că așa trebuie să fie? Citat:
Si de fapt si de drept, cuvintele vin chiar de le Dumnezeu. Citat:
De obicei ne pripim judecand dupa rabdarea noastra limitata. Citat:
Vrei sa fii ca Iov cel credincios sau ca nevasta lui care i-a spus ""Te ții mereu în statornicia ta? Blesteamă pe Dumnezeu si mori" (Iov 2:9) Citat:
Si tot El a spus: "Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să și-l pună pentru prietenii săi. " (Ioan 15:13). Citat:
Ia arunca o privire aici, sa vezi de cate ori se vorbeste despre desavarsirea ceruta omului de Dumnezeu. http://www.bibliaortodoxa.ro/cautare...4%83v&carte=-2 Citat:
Nu a gresit pentru ca "nu era perfect" ci pentru ca putea sa aleaga. Si a ales. Citat: