Oferta speciala Israel - 7 zile 2015

Oferta speciala Israel - 7 zile 2015 Mareste imaginea.

Oferta speciala Israel - 7 zile 2015
Plecare : 21. 10. 2015

Ziua 1: Ora 13:45 - Odata ajunsi in Tara Sfanta plecam spre orasul Haifa, unde se poate admira panorama orasului, Muntele Carmel si faimoasele Gradini Bahai’s. Cina si cazare Tiberias H.3*/4*.

Ziua 2: Mic dejun, ne indreptam spre Muntele Tabor, unde s-a petrecut „Schimbarea la Faţă” a lui Iisus : „chipul îi strălucea ca soarele, iar veşmintele s-au făcut albe precum lumina” apoi ne îndreptăm spre Nazareth, locul unde Iisus şi-a petrecut o mare parte din viaţa . Vizităm Biserica Bunei Vestiri, înalţată pe locul unde Arhanghelul Gabriel a anunţat-o pe Fecioara Maria, că va naşte pe Iisus, apoi vizităm Biserica Ortodoxă Grecească „Sf. Gabriel”, unde se aude susurul Izvorului Sfintei Marii. Cana Galileei (Kafi Kana), unde Hristos a făcut prima minune, transformând apa în vin, în casa lui Simon Cananitul. Coborim spre Marea Galileei, Evanghelia dupa Matei 14: 24-33 „El i-a zis: Vino. Iar Petru, coborându-se din corabie, a mers pe apă şi a venit către Iisus.” .Plecăm spre Capernaum –Orasul lui Iisus, vedem ruinele casei soacrei Sfântului Petru si Sinagoga Alba. Ne continuăm traseul spre Tabgha, unde Hristos a înmulţit 5 pâini si 2 peşti si a saturat 5000 de oameni, Muntele Fericirilor, o colină domoală, de 560 m înălţime, în mijlocul campiei de unde ochii pot privi la Marea Galileei, vom rosti cu totii cele 9 fericiri, Yardenit – locul botezului in apele Iordanului. Cină şi cazare Betlehem H.3*/4*.

Ziua 3: Mic dejun devreme, (optional – 50 euro/pers) deplasare spre Samaria – traseu spre capitala regiunii, SICHEM (Nablus) situat la poalele Muntelul Garizim – muntele sfant al samaritenilor. In Sichem se alfa “fantana lui Iacov”, locul intalnirii Mantuitorului cu Femeia Samariteanca, ale carui sfinte moaste au fost aduse aici, ne indreptam spre Ierihon, cel mai vechi oras din lume. Intram in Ierihon, vizitam Asezamantul Romanesc, Dudul lui Zaheu apoi ne indreptam spre Muntele Ispitirii, vedere spre Manastirea Qarantania, Marea Moarta timp la dispoziţie pentru: plajă si baie- o experienta unică, plutim pe suprafata apei cu cea mai ridicată salinitate in lume. Scurta oprire la Qumran, vedem din departare pesterile unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Cina si cazare Betlehem. 3*/ 4*.

Ziua 4: Mic dejun, suntem in Bethlehem, zona de Autoritate Palestiniana, locul naşterii lui Iisus. Vizităm cu emoţie Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului, ridicată de Împărăteasa Elena peste peştera în care s-a născut Pruncul Iisus, Grota Laptelui si Campul Pastorilor. Hebron – stejarul lui Avraam aflat in Valea Mammre, Biserica Sf. Nicolae. Cina si cazare in Betlehem 3*/ 4*.

Ziua 5: Micul dejun, Pornim spre Ierusalim „Oraşul Sfânt” urcăm Muntele Măslinilor, vizităm: Biserica Inaltarii, Grota Tatăl Nostru, unde Iisus a spus ucenicilor Sai pentru prima data cum sa se roage. Privim Valea Gedronului/Valea Iosafat, presărată cu mormintele celor care doresc să învie primii şi Poarta de Aur prin care va intra Mântuitorul la cea de-a doua venire, Biserica Dominus Flevit – Domnul a plans caderea Ierusalimului. Trecem tulburaţi, prin Grădina Ghetsemani, cu măslini bătrâni, locul unde Mântuitorul a fost vândut. Apoi vizitam.Biserica Natiunilor sau Biserica Agoniei şi Biserica Mormântului Maicii Domnului. Ein Karem, locul nasterii Sfantului Ioan Botezatorul si loc al intalnirii mamei acestuia, Elisabeta, cu Sfanta Fecioara Maria, cina si cazare Betlehem 3*/ 4*.

Ziua 6: Mic dejun Pornim spre Ierusalim. Intrăm în vechiul oraş prin „Poarta Sf. Stefan”/Poarta Leilor si pasim cu piosenie pe Via Dolorosa – Drumul Crucii, cu cele 14 opriri ale lui Iisus Hristos. Vizităm: Biserica Sfintei Învieri, Capela Arătării lui Hristos, Golgota, Piatra Ungerii si Sfântul Mormânt. Urcăm pe Muntele Zion şi ne închinăm la Biserica Adormirii Maicii Domnului şi la locul unde, acum mai bine de 2000 de ani s-a petrecut Cina cea de Taină, apoi vom rosti Psalmul 50 la Mormântul Regelui-Profet David, citim cu totii Psalmul 50. Trecem prin Cartierul Evreiesc Cardo, si ne indreptam spre singura marturie vie, parte din Templul lui Solomon pe care o gasim in inima Ierusalimului Vechi, Zidul Plangerii sau Zidul de Vest este peretele vestic de sustinere a celui de-al II-lea Templu al Ierusalimului care a ramas intact de la distrugere (70dH). Cina si cazare Betlehem 3*/ 4*.

Ziua 7: Mic dejun, pornim spre Tel Aviv- capitala administrativa. Facem un tur al ”Orasului alb”, partimoniu UNESCO si ne indreptam spre partea antica - Jafa cel mai vechi port din lume, vizitam Biserica Sf. Petru, ne oprim la Lod- mormantul Sf. Gheorghe Biruitorul, transfer la aeroport, imbarcarea incepe cu 3 ore inainte de decolare.

Tarif: 595 euro /pers. cu taxe

Tariful include:
- 6 nopti cazare la hotel 3*/ 4*, in camere DBL/TPL;
- demipensiune ( mic dejun si cina )
- bilet avion cu taxe de aeroport;
- vizite si intrari mentionate in program;
- ghid vorbitor de limba roman;
- insotitor din parte agentiei;
- intrari si vizite conform program.

Tariful nu include:
- vizitele optionale mentionate in program;
- tip-uri pentru ghizi si sofer- 35 euro/pers;
- asigurarea medicala;
- supliment SGL: 180 €

MENTIUNE: In functie de timpul disponibil si dorinta se mai pot face urmatoarele vizite/excursii optionale:

Betlehem : Manastirea Sf. Teodosie si Manastirea Sf. Sava - manastire situata in Valea Judecatii, barbatii au acces in manastire, femeile ating moastele, primesc frunze din Finicul Sfantului Sava- facator de minuni si servesc un ceai la umbra maslinului de la poarta. – 10 €; Sf. Liturghie la Sf. Mormant – 15 euro/pers.
Tiberias: Masa cu pestele Sf. Petru 20 usd;

Tariful este stabilit pentru un numar minim de 40 persoane ( avion + autocar+ servicii la sol).

Suplimentul pentru un grup mai mic: ( grup 21 -29 = 55 Euro/pers; grup 30 -39 = 25 Euro/pers.) se va achita numai in caz de nevoie in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca turistul s-a inscris cu tarif promotional.

INFORMATII IMPORTANTE:
• Tarifele sunt in euro respectiv USD / persoana / sejur in camera DBL sau TPL STANDARD.
• Atentie: pentru OFERTA SPECIALA, NU SE PERMIT modificari de nume dupa confirmare!!!!
• In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba, data de plecare, compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.Taxele de aeroport si taxele de combustibil pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
• Turistii au obligatia de a achita aceste taxe suplimentare anuntate, inainte de inceperea programului turistic.
• Compania Aeriana, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul, poate modifica orele de zbor. Prin urmare, agentia tour-operatoare, nu este raspunzatoare pentru decolarea / aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul initial al excursiei.
• Categoria Hotelurilor corespunde cu standardul Hotelurilor din Zona de Autoritate Palestiniana.
• La fel ca oriunde in lume Turistii sunt rugati sa nu lase nesupravegheate in camerele de Hotel:acte (Pasaport),obiecte de valoare (bijuterii) Majoritatea Hotelurilor pun la dispozitie in mod gratuit safe-uri in acest scop.
• Conducatorul de grup ( tour-leader) poate modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei (sa schimbe ordinea de vizitare a unor obiective sau sa le inlocuiasca partial).
• Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
• La vizitarea obiectivelor religioase, se recomanda respectarea unei conduite vestimentare la nivel bisericesc ( umerii si gambele acoperite ),
• Turistii se vor prezenta la aeroport cu 3 ore inainte de plecare.
• Greutatea maxima admisa gratuit la bagajul de cala este de 23 kg (1 singur bagaj), daca 2 persoane fac un bagaj comun, greutatea acestuia nu poate depasi maxim 30 kg.
• Bagaje de mana 10 kg (fara obiecte ascutite si taioase, lichide, cosmetice, spray sau parfum ; nici un fel de aparatura radio, nimic electric , cu fire si contacte). Puteti pune in poseta telefonul mobil si aparatul foto.
• Viza Israeliana se obtine la intrarea in Israel.
• Autoritatile Israeliene de Frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care din punctul lor de vedere nu prezinta suficienta incredere, chiar daca acesta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. In aceasta situatie agentia de turism este exonerata de orice responsabilitate.
• Pentru turistii care doresc sa viziteze tari Arabe cu care Israelul nu are relatii diplomatice (exceptie fac Egiptul si Iordania ) si care nu doresc ca Pasaportul lor sa fie stampilat cu Viza Israeliana, ajunsi in fata Ghiseului de Frontiera pot cere, INAINTE de a inmana Pasaportul unuia dintre reprezentantii personalului de granita, ca viza sa se puna pe un document separat de cel al Pasaportului.
• La inscriere se achita un avans de 50% din valoarea pachetului de servicii, diferenta se plateste cu 30 de zile inainte de plecare.
• Valabilitatea Pasaportului: minimum 6 luni de la IESIREA DIN ROMANIA.
• Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967/ Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

Pe aceeaşi temă

02 Octombrie 2015

Vizualizari: 583

Voteaza:

Oferta speciala Israel - 7 zile 2015 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE