Pelerinaj circuitul Greciei

Pelerinaj circuitul Greciei Mareste imaginea.

Sfântul Dimitrie, Sfântul Spiridon, Sfântul Andrei, Sfântul Nectarie, Sfântul Ioan Rusul, Sfântul Efrem cel Nou

Plecari:30.08. / 16.10. 2015

Ziua 1: Plecare din Piatra Neamt la ora 14 si din Bucureşti la ora 20:00 pe traseul Giurgiu – Russe- Sofia – Promahonas- Tesalonic.



Ziua 2: Vizitarea orasului Tesalonic cu oprire la biserica Sf. Dimitrie, mănăstirea Sf. Teodora, biserica Sf. Sofia, catedrala mitropolitană Sf. Grigore Palama, Arcul lui Galerius si Turnul Alb – simbolul orasului. Continuarea drumului apoi spre Kalambaka. Cazare. Timp liber pentru cumpăraturi.

Ziua 3: Micul dejun. Vizitarea Complexului monahal de la Meteore si Fabrica de Icoane Bizantine. Plecare spre Igoumenitsa si traversare cu ferry-boat-ul in insula Corfu. Cazare in Corfu.

Ziua 4: Mic dejun. Vizitarea Bisericii unde se afa moastele Sfantului Spiridon, mare facator de minuni si Mitropolia din Kerkyra unde se afla moastele Sfintei Teodora imparateasa. Ne vom indrepta apoi spre Manastirea Paleokastritsa unde se afla icoana Facatoare de minuni a Maicii Domnului. Timp liber la dispozitia pelerinilor pentru eventualele cumparaturi din zona comerciala. Plecare cu ferry-boat-ul spre Igoumenitsa si continuare spre Patras. Cazare in Patras.

Ziua 5: Mic dejun. Vizitare Catedralei din Patras unde se afla moastele Sfantului Andrei ( Capul ) si crucea. Deplasarea spre Peninsula Peloponez ( in zona sunt 70 din cele 480 de manastiri ale Greciei) – unde ne vom inchina la Icoana Facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Mega Spileo. Continuarea drumului spre canalul Corint si vizitarea Manastirii Sfantului Patapie din Loutraki. Plecarea spre Atena. Tur panoramic Atena: Complexul Acropole, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Piata Omonia. Cazare in Atena.

Ziua 6: Mic dejun. Traversare cu ferry-boat-ul din portul Pireu catre insula Eghina, unde se afla moastele Sfantului Nectarie Taumaturgul. Se viziteaza Manastirea Sfanta Treime unde se afla moastele Sfantului Nectarie, apoi se viziteaza Manastirea Sfanta Ecaterina. Plecare spre Portul Pireu si se continua traseul spre insula Evia cu oprirea in localitatea Nea Makri la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou. Cazare in Evia

Ziua 7: Mic dejun. Vom vizita pe urma catedrala din satul Prokopie unde se afla moastele Sf. Ioan Rusul, apoi vizitarea Mănăstirii Cuv. David Bătrănul. Traversare cu ferry-boat-ul si oprire în apropierea orasului Volos la Mănăstirea Kato Xenia – unde se află o parte din Brâul Maicii Domnului. Cazare în Paralia Katerini.

Ziua 8: Mic dejun. Vizitarea Mănăstirii Dyonisos –situată la poalele Mt. Olimp. Continuarea drumului spre ţară cu oprire la Mănăstirea Suroti unde este înmormântat parintele Paisie Aghioritul si unde se afla moastele Sf. Arsenie Capadocianul . Sosire în tară în functie de trafic si formalitătile vamale.

Pret: 299 Euro + 50 Ron/ Pers.

Servicii incluse:
- transport cu autocar clasificat 4*
- 6 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* în camere duble si triple
- traversările cu ferry-boat-ul
- ghid însotitor

Servicii neincluse:
- asigurare medicală
- intrările la obiectivele turistice

Optionale:
- vizitarea Manastirii Sf. Ioan de Rila din Bulgaria ( 10 euro)
-vizitarea Manastirii Sf. Efrem Sirul din apropierea muntelui Olimp (5 euro)

Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane. Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/ persoana; in cazul in care grupul este mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza.

La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecari.

AGENTIA DE TURISM IMPERIAL TRAVEL
Tel. : 0740 829.264/ 0748 390.899/ 0755 162.958
E-mail: imperialtravel2013@yahoo.ro
Site-uri: www.imperialsmtravel.ro
www.pelerinajeieftine.ro

 

.
Pe aceeaşi temă

16 Iunie 2015

Vizualizari: 1166

Voteaza:

Pelerinaj circuitul Greciei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE