Pelerinaj de Craciun in Tara Sfanta

Pelerinaj de Craciun in Tara Sfanta Mareste imaginea.

ZIUA I 23.12: Bucuresti – Tel Aviv – Ierusalim - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:20. Plecare spre Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II 24.12: Ierihon – Hozeva - Marea Moarta - Biserica Sf. Gherasim
Mic dejun. Optional: Plecare spre Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”- vedere generala. Deplasare catre desertul Iudeii la Manastirea Hozeva, care adaposteste moastele Sf. Ioan Iacob Romanul. Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Timp liber la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Plecare spre hotel cu oprire la M-rea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). In cursul serii participare la Sf. Liturghie din noaptea de Craciun la Biserica Nasterii Domnului (slujba va avea loc pe platoul din fata bisericii). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III 25.12: Ierusalim - Bethlehem - Biserica Nasterii - M-rea Sf. Sava
Mic dejun. Participare la Sf. Liturghie in cadrul Asezamantului Romanesc din Ierusalim – cu hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe. Deplasare spre Bethlehem unde se viziteaza Biserica Nasterii Domnului, Pestera Fericitului Ieronim, Biserica Sf. Ecaterina si Grota Laptelui. Masa festiva la restaurant cu mancaruri si specialitati traditionale locale (se achita la fata locului aprox 15 euro/pers). Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe sfinte moaste si Biserica Campul Pastorilor – unde pastorii au primit vestea ca s-a nascut Mantuitorul in cetatea lui David. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in Desertul Iudeii (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA IV 26.12: Ierusalim - Muntele Maslinilor – Drumul Crucii – M-tele Sion
Mic dejun. Se incepe programul cu Muntele Eleon unde se afla Biserica ortodoxa cu hramul Inaltarea Domnului la cer si Biserica cu hramul A Doua Aflare a Capului Sf. Ioan Botezatorul. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur, Biserica Dominus Flevit, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului. Se intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Vizita pe Muntele Sion cu oprire la Mormantul Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Zidul Plangerii. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V 27.12: Tiberias - Raul Iordan - Galileea – Muntele Fericirilor
Mic dejun. Tiberias – orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Raul Sf. Iordan - in care a fost botezat Domnul Isus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Muntele Fericirilor – in acest loc Iisus a rostit frumoasa predica a Fericirilor si s-a aratat inviat, instituind Taina Sfantului Botez. Tabgha – saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul gustand din “ Pestele Sf. Petru” (30 euro/pers). Capernaum – orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Cina si cazare Tiberias/Nazareth.

ZIUA VI 28.12: Muntele Tabor - Cana Galileii - Nazaret - Haifa -Tel Aviv
Mic dejun. Optional: Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Continuare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, decolare la 17:40 cu sosire in Bucuresti – Otopeni la ora 20:35.

DATE DE PLECARE
23.12.2014


LOC IN DBL 349 €
Supliment SINGLE 170 €
COPIL 2-12 ani (in camera cu 2 adulti) -50 €
Al 3-lea adult in camera - 15 €
 

SERVICII INCLUSE: SERVICII NEINCLUSE:

● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
● 5 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3* si 4*
● transport cu autocar modern - aer conditionat
● ghid local vorbitor de lb. romana
● preot si insotitor de grup din partea agentiei

● taxele de aeroport 130 euro
● bacsisuri 45 euro/persoană (hoteluri, ghizi locali si soferi)
● taxele de intrare la obiectivele turistice din program 45 euro
● taxele hoteliere – 30 euro
● asigurarea medicala (recomandata)
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● excursiile optionale din program

 

Nota:
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
• Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
• Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
• Persoanele - si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
• Serviciile neincluse (taxi, taxe, excursiile optionale) se achita la agentie.
• Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
• Tariful este stabilit pentru un numar minim de 35 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat astfel:
- grup 21 -29 persoane tariful se majoreaza cu 40 Euro/pers.
- grup 30 -34 persoane tariful se majoreaza cu 25 Euro/pers.

De retinut:
• Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
• Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
• Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
• In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism, nu isi asuma responsabilitatea.
• Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
• Compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
• Contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificari pana la data plecarii.

DORDEA CLAUDIA

VACANTA DE VIS
Str. Somesului, nr. 28
Sibiu, Romania

Vodafone:0731 018 938

Orange : 0740 765 507

Cosmote: 0767 33 61 61

Tel/Fax: 0269/220221

Tel.RDS: 0369/801091


 

19 Noiembrie 2014

Vizualizari: 1863

Voteaza:

Pelerinaj de Craciun in Tara Sfanta 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE