PELERINAJ IN GRECIA DE ZIUA SF. SPIRIDON

PELERINAJ IN GRECIA DE ZIUA SF. SPIRIDON Mareste imaginea.

PELERINAJ IN GRECIA DE ZIUA SF. SPIRIDON

Data de plecare: 10.12.2014


Ziua 1 Plecare din Bucuresti ( ora 16:00 – Parcul Izvor) pe traseul Ruse-Sofia Kulata-Promahonas.

Ziua 2. Sosire in Grecia si continuarea traseului spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat. Traversare cu ferry-boat-ul in insula Corfu. Cazare in Corfu hotel 3*. Participare la slujba de priveghere de la Catedrala Sf Spiridon ( deplasare pietonala ).

Ziua 3. Mic dejun. Plecare catre Catedrala Sf. Spiridon pentru a participa la Sf. Liturghie si la procesiunea cu moastele Sf. Spiridon. Vizita la Mrea. Sf. Mucenita Paraschevi ( aici se afla Mana Dreapta a Sf. Muc Paraschevi si icoana facatoare de minuni ). Optional – vizita la Mrea Paleokastrita ( 5 Euro/pers) . Cazare in Corfu hotel 3*.

Ziua 4. Mic dejun. Imbarcare pe ferry – boat ( Corfu – Igoumenitsa ) si continuarea drumului spre Kalambaka. Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor ). Vizitarea Complexului Monahal Meteora ( vizitam 1 manastire). Cazare in Kalambaka hotel 3*.

Ziua 5. Mic dejun. Plecare spre tara cu oprire in Salonic unde vizitam: Catedrala Sf. Dimitrie cu moastele Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir si ale Sf. Anisia. Optional - Vizita la Mrea Suroti unde se afla mormantul Parintelui Paisie Aghioritul ( 5 Euro / pers ). Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

 

Pret: 160 Euro / pers


Pretul include: transport cu autocarul ; 3 nopti de cazare hotel 3* ; 3 mic dejunuri ; traversarile cu ferry-boat- ul ; ghid insotitor, preot insotitor.

Pretul nu include: asigurarea medicala ( 20 lei ); intrarea la Meteora ( 3 Euro / manastire ); orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “ pretul include”


Acte necesare : carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara

SUNRISE TURISM
GSM: 0040 0721.58.53.58 ; 0760.52.88.11
contact@sunriseturism.ro
sunriseturism@yahoo.com
www.sunriseturism.ro
www.centruldepelerinaje.ro

Pe aceeaşi temă

28 Noiembrie 2014

Vizualizari: 1404

Voteaza:

PELERINAJ IN GRECIA DE ZIUA SF. SPIRIDON 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE